Rețele de socializare

În căutare

UPDATE: Minora de 13 ani a fost găsită vie și nevătămată. S-a cazat într-o locuință părăsită

UPDATE: Minora a fost găsită cu puțin timp în urmă de polițiștii din Ocnița la o stație din localitatea Rediul Mare, anunță Poliția!

Publicat

Aceasta a declarat că, în perioada cât a lipsit de acasă s-a aflat într-o casă părăsită din aceeași localitate.

Preliminar s-a stabilit că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Strigăt disperat de ajutorul din nordul țării. Părinții minorei din imagine cer suportul oamenilor pentru a-și găsi copila. Aceștia s-au adresat și la poliție, declarând că fiica lor are 13 ani și locuiește împreună cu ei în satul Grinăuți-Raia, raionul Ocnița.


În data de 11 februarie, copila s-ar fi dus de acasă fără să anunțe pe cineva, iar din acea zi nimeni nu mai știe unde să o caute.

Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

echipa.md


Advertisement

În căutare

Minorele din imagini, dispărute de 2 zile: S-au dus de acasă și sunt de negăsit

UPDATE: Minorele au fost găsite și predate părinților. Potrivit Gagauzinfo.MD, miercuri, 27 martie, polițiștii au stabilit locația exactă a fetelor de 12 și 14 ani din raionul Ceadîr-Lunga. Oamenii legii din Găgăuzia au predat deja copiii reprezentanților legali.

Publicat

ȘTIREA INIȚIALĂ: Atenție la minorele din imagini. Acestea ar fi fugit de acasă și nimeni nu mai știe unde să le caute. Potrivit poliției, ambele minore locuiesc în Ceadâr – Lunga, iar în data de 24 martie ar fi plecat de acasă fără să anunțe pe cineva.


Citește mai departe

În căutare

Femeia din imagini, căutată de poliția din Bălți: Ar fi însușit bani ce nu-i aparțin

Atenție la femeia din imagini! Poliția din Bălți solicită ajutorul cetățenilor pentru a o identifica și a stabili locul acesteia.

Publicat

Și asta pentru că ar fi însușit bani ce nu-I aparțin. Mai exact, o persoană ar fi încercat să scoată bani de pe cardul său bancar prin intermediul unui bancomat, însă utilajul ar fi dat eroare. Victima s-a dus de la fața locului, însă, la scurt timp bancomatul a eliberat banii.

Acest lucru a fost observat de femeia din imagini, care a preluat suma de bani. Însă, în loc să anunțe poliția, sau să se adreseze la un oficiu bancar, femeia și-ar fi luat banii ei. În context, oamenii legii roagă persoanele care au recunoscut femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla să anunțe la numerele de telefon 112 sau 069 944 600.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.Citește mai departe

În căutare

S-a dus de acasă acum 2 luni și nu a mai revenit: Minora din imagini, căutată de părinți și poliție

Căutată cu disperare timp de două luni. O minoră de 14 ani din Orhei a dispărut fără urmă, iar familia acesteia și poliția o caută încontinuu. Minora a plecat de acasă în data de 27 decembrie 2023 și până în prezent nimeni nu cunoaște nimic despre locul aflării acesteia.

Publicat

Minora de 14 ani are înălțimea de 1,70 m, corpolență medie, păr șaten și ochi căprui.

În momentul plecării de acasă purta un hanorac de culoare maro, o geacă din denim și pantaloni de culoare neagră.

De menționat este că, fata a avut și anterior tentative de a fugi de acasă.


Oamenii legii îndeamnă persoanele care recunosc minora din imagine și cunosc informații despre locul aflării acesteia, să sune la numărul de urgență 112.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii