Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Accident de coșmar, la Ștefan Vodă. Un băiat de 14 ani a decedat la spital după ce s-a izbit cu bicicleta într-un tractor

Accident de coșmar în satul Volontiri din raionul Ștefan Vodă. Un băiat de numai 14 ani a decedat la spital după ce s-a izbit cu bicicleta într-un tractor.

Publicat

Totul a avut loc pe 1 iunie, în jurul orei 13.00, iar despre cele întâmplate ne-a relatat la adresa redacției noastre un urmăritor, care ne-a solicitat să-i protejăm anonimatul.

Potrivit sursei, copilul s-a tamponat într-un tractor cu cisternă, care tracta circa 9 tone de apă. Băiatul ar fi ajuns între tractor și remorcă, iar șoferul ar fi mers peste el cu una din roți.

Sub protecția anonimatului, sursa ne-a mai spus că martorii au chemat ambulanța, iar unii oameni strigau la copil să se ridice de jos, că nu a pățit nimic grav.


Aceeași sursă ne-a mai spus că băiatul a fost dus la spital și internat într-o secție simplă, fără măcar să-i fie făcute investigații medicale. Ulterior, copilul s-ar fi simțit și mai râu, el a fost transferat în reanimare, pentru a fi pregătit de o operație. Copilul ar fi decedat după ce i s-ar fi administrat anestezia.

Ultimele cuvinte pe care i le-ar fi spus mamei sale au fost că „totul va fi bine”, a menționat sursa anonimă.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Ștefan Vodă, Mariana Didenco, a confirmat producerea unui astfel de accident și ne-a declarat că la volanul tractorului se afla un bărbat de 44 de ani.


„La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un biciclist de 14 ani ieșind de pe un drum secundar, s-a tamponat în roata lateral spate a unui tractor condus de un bărbat de 44 ani.
Șoferul fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat rezultat negativ la prezența alcoolului în aerul expirat”, a declarat Didenco.

Minorul a fost transportat la spitalul raional Ștefan Vodă, iar urmare a traumatismelor primite, a decedat în instituția medicală.

Am încercat să aflăm mai multe informații de la medicii spitalului raional, însă nu ne-a răspuns nimeni la numerele de telefoane indicate pe site-ul instituției medicale.


echipa.md

 


Moldova

Caz șocant în capitală. Un bărbat și-ar fi tăiat gâtul chiar în fața trecătorilor

Caz șocant în capitală. Un bărbat și-ar fi tăiat gâtul chiar în fața trecătorilor.

Publicat

Totul a avut loc în amiaza de 22 septembrie, în Piața Centrală din Chișinău. O imagine șocantă a fost postată pe rețele, în care bărbatul zace într-o baltă de sânge, iar un trecător încearcă să oprească hemoragia.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că bărbatul a supraviețuit și a fost preluat de medicii de pe ambulanță, care l-au dus de urgență la spital.

Acesta ar suferi de unele probleme de sănătate, iar anterior ar mai fi avut tentative de a-și pune capăt zilelor.Citește mai departe

Moldova

Au atacat și jefuit un taximetrist: Un minor și amicul lui de 19 ani, reținut

Doi tineri de 17 și 19 ani, din raioanele Ialoveni și Fălești, au fost reținuți după ce ar fi amenințat cu moartea și deposedat de bunuri un taximetrist.

Publicat

Totul s-ar fi întâmplat aseară, în orașul Călărași. Suspecții au solicitat un taxi din Chișinău pentru a ajunge la Soroca.

Victima a declarat polițiștilor că, aproape de miezul nopții, la ieșirea din Călărași, în timp ce îi transporta, a fost amenințat cu un obiect ascuțit și deposedat de două telefoane și portmoneul în care se aflau 500 de lei și acte.
Mai mult, suspecții i-au cerut șoferului să coboare din mașină pentru a o răpi. După ce au încercat să o pornească dar nu le-a reușit, au fugit într-o direcție necunoscută.

Imediat victima de 31 de ani a sesizat poliția.


Suspecții au fost identificați și reținuți. Bunurile sustrase au fost depistate și urmează să fie restituite proprietarului.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Tâlhărie”. Conform legislației în vigoare, suspecții riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Și-a înjunghiat mortal concubinul: O femeie de 52 de ani a fost reținută pentru omorul unui bărbat de 36 de ani

Și-ar fi înjunghiat mortal concubinul. O femeie de 52 de ani a fost reținută pentru omorul unui bărbat în vârstă de 36 de ani.

Publicat

Despre crima comisă, poliția din Chișinău a fost alertată în seara de 21 septembrie, în jurul orei 23.30, precum că într-un apartament de pe strada Lech Kaczynski zace un bărbat cu o plagă în regiunea gâtului.

La fața locului, oamenii legii au constatat că suspecta și partenerul ei ar fi consumat împreună alcool, iar la un moment dat s-ar fi luat la ceartă. Într-un moment de furie extremă, femeia a luat un cuțit de pe masă și i-a aplicat bărbatului două plăgi în regiunea gâtului.

Din cauza rănilor grave suferite, victima a decedat la fața locului. În prezent, femeia de 52 de ani a fost reținută pentru 72 de ore, fiind cercetată penal pentru omor.


Cercetările pe acest caz continuă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii