Rețele de socializare

În căutare

Atenție la bărbatul din imagini: Ar fi atacat și jefuit o femeie de 55 de ani în propria ei casă

UPDATE 15 noiembrie: Tânărul a fost reținut în satul Lăpușna din raionul Hîncești. Asupra sa, el avea bunurile furate.

Publicat

Atenție la bărbatul din imagini. Este căutat de poliția din Hîncești, suspectat de comiterea unei tâlhării. Totul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 noiembrie.

Bănuitul ar fi pătruns în casa unei femei în vârstă de 55 de ani, în localitatea Bălceana, ar fi amenințat-o, iar mai apoi ar fi sustras bijuterii din aur și mijloace bănești.

Ulterior, acesta a părăsit locuința, fugind într-o direcție necunoscută. Suspectul are înălțimea de 1.75m-1.80m, corpolența suplă, ochii albaștri-verzui și părul șaten.


În acest context, cetățenii care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe poliția la numerele de telefon 112 sau 061 000 601.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.mdAdvertisement

În căutare

/FOTO/ Doi minori de 16 și 17 ani ar fi fugit de acasă și sunt de negăsit. Poliția cere ajutorul cetățenilor

Publicat

Polițiștii desfășoară acțiuni pentru depistarea unui minor de 17 ani din raionul Orhei, satul Neculăieuca, care a plecat de acasă la data de 22 noiembrie într-o direcție necunoscută și până la moment nu se cunoaște locul aflării.

Semnalmente: înălțime 1.80 m, îmbrăcat în geacă galbenă, pantaloni sport de culoare gri și avea asupra sa o geantă cu haine de schimb.

Minorul are dificultăți în vorbire, dar și alte probleme de sănătate!


Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea băiatului sunt rugate să telefoneze la numerele de telefon : 112 sau 078325001.

Cel de-al doilea băiat, de 16 ani, este căutat de polițiștii din Hîncești. Minorul ar fi plecat de la domiciliul din satul Crasnoarmeiscoe, din luna septembrie curent.


Semnalmente: înălțime 1.65 m, corpolență slabă, îmbrăcat în maiou maro, blugi de culoare închisă și adidași albi.

Menționăm că, periodic minorul era văzut de localnici.
Băiatul a mai avut plecări voluntare de la domiciliu.

Persoanele care cunosc informații despre minor, sunt rugate să apeleze  112 sau 061000601.


Citește mai departe

În căutare

Atenție la femeia din fotografie! Ar fi furat 8.000 de lei de pe un card bancar străin

Persoana care apare în imagini este căutată de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Bălți, fiind bănuită în comiterea unei infracțiuni de furt.

Publicat

Camerele de supraveghere au surprins acțiunile ilegale a femeii care a extras bani străini dintr-un bancomat din mun.Bălți.

Aceasta a observat un card pierdut pe o stradă din oraș și a extras 8000 lei din cont și a plecat într-o direcție necunoscută.

Persoanele care au recunoscut femeia din imagini sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numerele de telefon: 078474861, 069890901.


Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Citește mai departe

În căutare

Ar fi fugit din nou din centrul de plasament: Minora care apare în imagini este căutată de poliția din Hîncești

Ar fi fugit din nou din centrul de plasament. Minora care apare în imagini este căutată de poliția din Hîncești, după ce în data de 10 septembrie ar fi plecat benevol, fără să anunțe pe cineva de la Centrul de Plasament „Pro-Femina” din mun.Hîncești.

Publicat

Potrivit poliției, fata, pe nume Ababii Irina, are 15 ani și  este domiciliată în satul Ciuciuleni, însă locuiește la centrul de plasament din Hîncești.

În data de 10 septembrie, minora a părăsit benevol  și până în prezent nu se cunoaște locul aflării.

Minora nu este la prima abatere, anterior ar mai fi fugit din același centru, în luna mai 2022. 


Polițiștii întreprind măsuri de stabilire a tuturor circumstanțelor și locul aflării minorei, iar persoanele care cunosc informații despre fată, sunt rugate să apeleze la numărul scurt 112.


Citește mai departe

topul săptămânii