Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Accident grav, la Bălți. O tânără șoferiță s-a izbit cu mașina în stâlp

Clipe de panică pentru o șoferiță de 27 de ani din orașul Bălți. Aceasta ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit cu automobilul său direct într-un pilon de electricitate.

Publicat

Totul a avut loc în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, la intersecția străzilor Victoriei și Decebal din municipiul Bălți.

În imaginile de la fața locului, plasate pe TVN.MD se poate observa mașina grav avariată, cu bara de protecție, capota, dar și parbrizul sparte.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Bălți, Jana Molceanov, tânăra nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile meteo, adică la carosabilul umed, iar, odată ajunsă în intersecție ar fi pierdut controlul asupra volanului, fiind proiectată direct în stâlp. Din fericire, șoferița a scăpat nevătămată.


Fiind testată cu aparatul Drager, s-a constatat că tânăra nu consumase alcool înainte de a urca la volan Alte circumstanțe ale producerii coliziunii vor fi stabilite de poliția din Bălți.

echipa.mdAdvertisement

Moldova

/VIDEO/ Trei mașini, grav avariate în urma unui accident rutier în Capitală

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază în Capitală.

Publicat

Potrivit martorilor, totul s-ar fi întâmplat în preajma Centrului de Excelență în Construcții din cartierul Telecentru al sectorului Centru din Chișinău, transmite Știri.md.

Conform imaginilor distribuite pe rețelele sociale, în accident au fost implicate trei automobile, acestea fiind grav avariate.

Contactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că apelul la 112 a fost recepționat la ora 14:10, precum că pe strada Gheorghe Asachi, s-a produs un accident rutier.


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere, unde ajunși, polițiștii au stabilit că sunt implicate trei unități de transport: Mercedes, Nisan, Suzuki.

În urma impactului nimeni nu a pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Doi moldoveni, rămași fără mai multe telefoane noi la vamă

Doi moldoveni au rămas fără mai multe bunuri de consum, aduse ilegal din afara țării.

Publicat

În primul caz este vorba despre un șofer de 64 de ani, care venea din Ucraina în Republica Moldova. La punctul de trecere Palanca, mijlocul său de transport a fost supus unor verificări mai ample, iar căutările au dat rezultate.

Acesta avea mai multe ascunzișuri improvizate, unde ținea mărfuri de larg consum și mai multe telefoane mobile noi. Un caz similar s-a produs și la punctul de trecere de la Leușeni, unde un moldovean de 30 de ani, care venea din Germania împreună cu încă o persoană, a ascuns în mașina sa 6 telefoane mobile noi, nedeclarate în vamă.

În ambele cazuri, bunurile nedeclarate controlului vamal au fost ridicate, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu la o grădiniță din capitală. Pompierii au intervenit prompt

Incendiu la o grădiniță din capitală. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 06 decembrie, la școala-grădiniță numărul 88, de pe strada Costiujeni.

Publicat

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IGSU, incendiul nu s-a răspândit, arzând doar plafonul electric dintr-un cabinet.

Toți copiii au fost evacuați în siguranță până la venirea pompierilor.

Toate circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii