Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Momentul în care o fată de 13 ani este tamponată de un biciclist. Minora s-a ales cu fracturi

Moment de coșmar pentru o fetiță de 13 ani din capitală. Un biciclist a dat peste ea, iar în rezultat copila s-a ales cu o fractură de claviculă. Totul a avut loc pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei.

Publicat

O cameră de supraveghere instalată în preajmă a surprins momentul impactului. În imagini se poate vedea cum fata merge pe trotuar, iar din spate o lovește în plin un biciclist, ambii căzând la pământ. După impact, băiatul a urcat pe bicicletă și și-a continuat drumul.

În urma examinărilor, medicii au constatat că fata s-a ales cu o fractură a claviculei. Polițiștii au identificat persoana ce se afla pe bicicletă.

Este vorba despre un minor de 14 ani. Pentru că nu i-a oferit minorei ajutor, dar a plecat de la fața locului, părinții băiatului urmează să fie pedepsiți prin amendă de până la 750 de lei, sau până la 25 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității.


În acest context, poliția vine cu un apel către părinți, să-și învețe copiii regulile de deplasare cu bicicleta și cele de comportament. Totodată, să le explice că în orice situație de risc pot să ceară ajutor la numărul scurt 112.


echipa.mdAdvertisement

Moldova

/VIDEO/ Trei mașini, grav avariate în urma unui accident rutier în Capitală

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază în Capitală.

Publicat

Potrivit martorilor, totul s-ar fi întâmplat în preajma Centrului de Excelență în Construcții din cartierul Telecentru al sectorului Centru din Chișinău, transmite Știri.md.

Conform imaginilor distribuite pe rețelele sociale, în accident au fost implicate trei automobile, acestea fiind grav avariate.

Contactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că apelul la 112 a fost recepționat la ora 14:10, precum că pe strada Gheorghe Asachi, s-a produs un accident rutier.


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere, unde ajunși, polițiștii au stabilit că sunt implicate trei unități de transport: Mercedes, Nisan, Suzuki.

În urma impactului nimeni nu a pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Doi moldoveni, rămași fără mai multe telefoane noi la vamă

Doi moldoveni au rămas fără mai multe bunuri de consum, aduse ilegal din afara țării.

Publicat

În primul caz este vorba despre un șofer de 64 de ani, care venea din Ucraina în Republica Moldova. La punctul de trecere Palanca, mijlocul său de transport a fost supus unor verificări mai ample, iar căutările au dat rezultate.

Acesta avea mai multe ascunzișuri improvizate, unde ținea mărfuri de larg consum și mai multe telefoane mobile noi. Un caz similar s-a produs și la punctul de trecere de la Leușeni, unde un moldovean de 30 de ani, care venea din Germania împreună cu încă o persoană, a ascuns în mașina sa 6 telefoane mobile noi, nedeclarate în vamă.

În ambele cazuri, bunurile nedeclarate controlului vamal au fost ridicate, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu la o grădiniță din capitală. Pompierii au intervenit prompt

Incendiu la o grădiniță din capitală. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 06 decembrie, la școala-grădiniță numărul 88, de pe strada Costiujeni.

Publicat

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IGSU, incendiul nu s-a răspândit, arzând doar plafonul electric dintr-un cabinet.

Toți copiii au fost evacuați în siguranță până la venirea pompierilor.

Toate circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii