Rețele de socializare

Moldova

Beată și fără permis, cu viteza de 141 km/h: Șoferița din bălți care a tamponat mortal o biciclistă, pe banca acuzaților

Tânăra de 21 de ani din Bălți, care a urcat beată la volan deși nu avea permis de conducere și a tamponat mortal o biciclistă în vârstă de 50 de ani, după care a părăsit locul faptei va compărea pe banca acuzaților.

Publicat

Procurorii din Fălești anunță că au finalizat urmărirea penală și au transmis dosarul în judecată. Amintim că totul a avut loc în data de 23 septembrie, în satul Pîrlița din raionul Fălești.

În timpul nopții, suspecta, deplasându-se cu 141 km/h, ar fi lovit cu mașina biciclista care ser deplasa în aceeași direcție și a fugit de la locul faptei.

Femeia de 50 de ani a decedat la fața locului. Bănuita a fost reținută în aceeași zi, având o concentrație de alcool de 0.37 mg/l în aerul expirat.


În procesul audierilor, suspecta și-a recunoscut parțial vina, în prezent, ea aflându-se în arest preventiv.

Conform legi, ea riscă până la 8 ani de pușcărie.

echipa.mdAdvertisement

Moldova

/VIDEO/ Trei mașini, grav avariate în urma unui accident rutier în Capitală

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază în Capitală.

Publicat

Potrivit martorilor, totul s-ar fi întâmplat în preajma Centrului de Excelență în Construcții din cartierul Telecentru al sectorului Centru din Chișinău, transmite Știri.md.

Conform imaginilor distribuite pe rețelele sociale, în accident au fost implicate trei automobile, acestea fiind grav avariate.

Contactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că apelul la 112 a fost recepționat la ora 14:10, precum că pe strada Gheorghe Asachi, s-a produs un accident rutier.


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere, unde ajunși, polițiștii au stabilit că sunt implicate trei unități de transport: Mercedes, Nisan, Suzuki.

În urma impactului nimeni nu a pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Doi moldoveni, rămași fără mai multe telefoane noi la vamă

Doi moldoveni au rămas fără mai multe bunuri de consum, aduse ilegal din afara țării.

Publicat

În primul caz este vorba despre un șofer de 64 de ani, care venea din Ucraina în Republica Moldova. La punctul de trecere Palanca, mijlocul său de transport a fost supus unor verificări mai ample, iar căutările au dat rezultate.

Acesta avea mai multe ascunzișuri improvizate, unde ținea mărfuri de larg consum și mai multe telefoane mobile noi. Un caz similar s-a produs și la punctul de trecere de la Leușeni, unde un moldovean de 30 de ani, care venea din Germania împreună cu încă o persoană, a ascuns în mașina sa 6 telefoane mobile noi, nedeclarate în vamă.

În ambele cazuri, bunurile nedeclarate controlului vamal au fost ridicate, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu la o grădiniță din capitală. Pompierii au intervenit prompt

Incendiu la o grădiniță din capitală. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 06 decembrie, la școala-grădiniță numărul 88, de pe strada Costiujeni.

Publicat

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IGSU, incendiul nu s-a răspândit, arzând doar plafonul electric dintr-un cabinet.

Toți copiii au fost evacuați în siguranță până la venirea pompierilor.

Toate circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii