Rețele de socializare

Moldova

Fălești: Un bărbat ar fi omorât-o pe o consăteancă cu o rangă metalică, apoi ar fi dat foc cadavrului în grădină

Crimă macabră, în raionul Fălești. Un bărbat ar fi omorât-o pe o consăteancă cu o rangă metalică, apoi ar fi dat foc cadavrului în grădină.

Publicat

Poliția a fost alertată în noaptea de 02 mai, în jurul orei 01.50, de către un bărbat, care a anunțat că în sectorul de vile Ciaika, în satul Natalievca, vecinul său a omorât o consăteancă, după care a incendiat-o.

La fața locului s-au deplasat conducerea IP, conducerea SII și membrii grupei operative în plină componență, unde au depistat cadavrul unei femei cu semne vizibile de incendiere.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Fălești, Jana Molceanov, la fața locului polițiștii au stabilit că pe parcursul zilei de 1 mai, bărbatul de 60 de ani ar fi consumat alcool cu o consăteancă, de 59 de ani.


După-amiază, victima plecase acasă, însă seara a revenit la bărbat. Ajungând la domiciliul acestuia, între ei s-a iscat un conflict, motivul, fiind faptul că femeia solicita de la bănuit ca să-i facă cinste cu băuturi alcoolice.

Enervat, bărbatul i-ar fi aplicat două lovituri cu o rangă metalică în regiunea capului, după care a târât-o la capătul grădinii unde a acoperit-o cu vreascuri și a incendiat-o.

Pe caz a fost pornită cauză penală pentru omor, crimă ce se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detențiune pe viață.


Cadavrul victimei a fost transmis medicului legist pentru examinare și stabilire a cauzei exacte a decesului.

Bănuitul a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore.

echipa.mdMoldova

Amenința că se va arunca în gol: Un bărbat a încercat să sară de la etajul cinci al unui bloc de locuit, la Comrat

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă, la Comrat.

Publicat

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 mai, scrie gagauzinfo.md. În timp ce era în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că va sări de la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Lenin.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au reușit să intre într-o conversație cu bărbatul și să-l convingă să nu sară.

La momentul actual, psihologii lucrează cu bărbatul.


 

 


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat a ajuns în reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă

Sezonul estival este în prag. Odată cu micile plăceri ale verii, vin și pericolele. Este și cazul a unui tânăr de 29 de ani.

Publicat

Acesta a vrut să se scalde în râul Nistru, dar a ajuns în secția de reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă.

Totul s-a întâmplat în data de 21 mai. Victima, locuitorul orașului  Tiraspol, împreună cu prietenii săi au ieșit la plimbare de-a lungul râului. Tânărul  de 29 de ani a decis să înoate. Acesta a efectuat o săritură în apă și s-a lovit cu capul de fundul râului. Acesta imediat și-a pierdut cunoștința.

Din fericire, prietenii au observat rapid prietenul plutind în stare inconștientă pe apă și l-au retras la mal.


La locul faptei a intervenit o ambulanță. Tânărul și-a revenit și a comunicat medicilor că nu își poate mișca corpul și picioarele.

După ce acesta a fost internat la spital în secția de reanimare, medicii au constatat că acesta are fractură la coloana vertebrală.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


T.me/mvdpmr

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Chișinău: Un bărbat care suferea de convulsii a fost observat și ajutat de carabinieri

A primit ajutor medical, după ce un echipaj de carabinieri l-a identificat într-un parc din capitală.

Publicat

La data de 21 mai curent, un echipaj de carabinieri a Direcției regionale ”Centru”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Calea Ieșilor, au observat o persoană de gen masculin căzută la sol ce avea convulsii.

Militarii au reacționat imediat, acordând bărbatului primul ajutor. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112, carabinierii au solicitat ambulanța la fața locului.

La scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență.


În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri îndeamnă, în cazul când observați persoane ce se află în dificultate, să apelați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul unic 112.


Citește mai departe

topul săptămânii