Rețele de socializare

Diaspora

/VIDEO/ Moldovean omorât cu bestialitate în federația rusă. Suspectul i-ar fi aplicat victimei multiple răni cu un topor

Moldovean omorât cu bestialitatea în Rusia.

Publicat

Este cazul unui tânăr de 24 de ani, cadavrul căruia a fost depistat într-o baltă de sânge în propriul apartament din orașul Kazan de către fratele său și logodnică.

Potrivit presei ruse, suspectul a fost reținut la scurt timp după crima macabră.

Bărbatul, de 34 de ani anterior judecat, ar fi închiriat apartamentul de la victimă.


Moldoveanul ar fi intenționat să vândă apartamentul, dar chiriașul nu se grăbea să părăsească locuința. Preliminat, aceasta și ar fi fost cauza unui conflict în urma căruia suspectul i-ar fi aplicat victimei multiple răni în regiunea toracelui, gâtului și feței cu un topor.

Menționăm că moldoveanul își planifica nunta ce trebuia să fie jucată peste o lună.  Tânărul era un fost sportiv care își încheiase cariera în hochei. Acesta s-a mutat cu traiul în Federația Rusă din Republica Moldova în anul 2000.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru omor.


echipa.mdAdvertisement

Diaspora

/FOTO/ Tragedie, în Italia: Un moldovean de 21 de ani a murit, strivit de un camion

Tragedie de nedescris, în Italia: Un biciclist moldovean de 21 de ani a murit, strivit de un camion.

Publicat

Tânărul a decedat pe patul de spital în seara de 26 mai, coliziunea însă s-a produs în dimineața de 24 mai,  lângă comuna Liscate, provincia Milano. Presa din Italia scrie că șoferul autocamionului nu l-ar fi observat pe biciclist și l-a tamponat în plin, fiind oprit doar de țipetele îngrozite ale martorilor oculari.

La fața locului au fost chemate mai multe ambulanțe, inclusiv un elicopter, care l-a transportat pe tânăr la spital în stare critică.

Două zile medicii au luptat pentru viața lui, însă, din nefericire, traumele suferite au fost incompatibile cu viața.


Alexandru Casap era stabilit de mai mulți ani în acel orășel împreună cu mama sa.


Citește mai departe

Diaspora

Moldovean – victimă a escrocilor, în Italia: I-a fost furată suma de 1.500 de euro de pe cardul bancar

Un moldovean de 23 de ani a devenit victimă a escrocilor, în Italia. De pe cardul său bancar i-a fost sustrasă suma de 1.500 de euro.

Publicat

Totul a avut loc în localitatea Bologna.

Moldoveanul de 23 de ani s-a adresat după ajutor la poliție și a declarat că mai întâi a primit un SMS care semnala unele mișcări bancare suspecte în contul său, iar ulterior, el a fost apelat de către un autoproclamat angajat al băncii, care cu instrucțiuni criptice l-a obligat cumva pe băiat să-i furnizeze codurile de acces la cont.

Imediat după, au fost sesizate lipsurile de bani din contul tânărului de 23 de ani, de un total de 1500 de euro furați.


La scurt timp, oamenii legii din Italia au prins suspectul, care s-a dovedit a fi un tânăr de 30 de ani, originar din Campania.

Acesta a fost reținut și urmează să compară în fața magistraților.


Citește mai departe

Diaspora

Italia: Un autocamion condus de un moldovean s-a tamponat frontal cu o mașină. Șoferul automobilului se zbate între viață și moarte

Un italian de 39 de ani se zbate între viață și moarte după ce s-a tamponat cu mașina pe care o conducea într-un autocamion. la volanul vehiculului de mare tonaj se afla un cetățean al Republicii Moldova.

Publicat

Totul s-a întâmplat în localitatea Modena, în după-amiaza de 25 mai.

Presa din Italia scrie că italianul conducea un automobil de model Fiat Punto, iar într-o curbă periculoasă ar fi pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens, unde s-a tamponat frontal cu un autocamion, ghidat de un moldovean.

Impactul a fost foarte violent. Mașina a ajuns pe acostament, iar șoferul a rămas blocat între fiarele contorsionate ale vehiculului.


După ce a fost descarcerat de către pompieri, bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul din Baggiovara în stare gravă.

Moldoveanul a scăpat nevătămat. Cercetările continuă.


Citește mai departe

topul săptămânii