Rețele de socializare

În căutare

/VIDEO/ Dacă recunoști tânăra din imagini, anunță Poliția! Fapta rușinoasă pentru care este căutată

Tânăra ce apare în imaginile video este căutată de polițiștii IP Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectată de comiterea unui furt de card bancar.

Publicat

Angajații poliției au fost sesizați la data de 07 ianuarie de către o doamnă, comunicând că a făcut cumpărături în supermarket-ul amplasat pe bd. Gr. Vieru, achitându-le cu cardul bancar pe care din neatenție l-a uitat pe terminalul de efectuare a plăților online, iar când s-a întors nu l-a mai găsit.

În urma examinării imaginilor de pe camerele de supraveghere, se observă cum o tânără ia cardul și părăsește magazinul. Totodată ofițerii de investigație au stabilit că de pe cardul victimei au fost efectuate câteva tranzacții în diferite locații.

Prejudiciul material cauzat victimei este 2 543 lei.


Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației în vigoare suspecta în comiterea infracțiunii riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut tânăra, sunt rugate să comunice informațiile la numărul de contact: 069534584.Advertisement

Ediție TV

/VIDEO/ Atenție la tânărul din imagini! Este căutat de poliția din Bălți după ce ar fi furat o bicicletă

Atenție la individul din imagini! Acesta este căutat de poliția din Bălți pentru furtul unei biciclete.

Publicat

Oamenii legii anunță că totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 20 aprilie, pe strada Nicolae Iorga din orașul Bălți. Suspectul, profitând de faptul că nu este văzut de nimeni ar fi sustras o bicicletă din scara unui bloc locativ.

Camerele de supraveghere din preajmă au surprins cum suspectul cară bicicleta, care nu are una dintre roți, pe stradă.

La un moment dat, se pare că bănuitul obosește, așa că ia loc pe niște trepte. După ce și-a tras un pic sufletul, acesta pleacă într-o direcție necunoscută. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 777 748.


Amintim că după lege, furtul se pedepsește cu amendă de până la 67.500 de lei sau până la 4 ani de detenție.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

Se caută șoferul mașinii din imagine: Ar fi tamponat o minoră, apoi a părăsit locul faptei

A tamponat o minoră, apoi a părăsit locul faptei. Șoferul mașinii din imagini este căutat de poliția din Bălți, suspectat de producerea unui accident.

Publicat

Totul a avut loc în data de 22 aprilie, aproape de ora 07.00, pe strada Decebal 107 din Bălți. Șoferul automobilului ar fi tamponat minora care traversa strada, însă, în loc să oprească și să-i ofere ajutor copilei, acesta a accelerat și a părăsit locul faptei.

În urma impactului, fata s-a ales cu mai multe traumatisme. În acest context, poliția cere ajutorul oamenilor, dacă au recunoscut mașina și dețin informații despre proprietarul acesteia să anunțe la numerele de telefon 112 sau 069 949 878.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Căutat de rude deja de două săptămâni: Tânărul din fotografii a dispărut fără veste

Dispărut fără veste. Tânărul care apare în imagini este căutat de familia sa deja de două săptămâni.

Publicat

La adresa redacției noastre s-a adresat cumnata acestuia în speranța că îl va putea găsi. Tânărul se numește Gheorghe Timbur, are 31 de ani și locuiește cu familia sa în comuna Bubuieci. În noaptea de 14 aprilie, în jurul orei 02.00 acesta ar fi plecat de acasă fără să anunțe pe cineva, iar din acea zi nimeni nu mai știe nimic de el.

Tânărul are înălțimea de 1.82m, corpolența medie, ochii albaștri și părul șaten. În ziua dispariției acesta purta geacă kaki asemănătoare celor pentru camuflaj și blugi albaștri. Pe cap avea o căciulă gri, iar în picioare – botine negre, la fel ca în fotografie.

În acest context, persoanele care au recunoscut tânărul din imagini și dețin informații despre locul aflării acestuia sunt rugate să apeleze la numerele 112 sau 060 788 319.


De asemenea, rudele vin cu un apel către Gheorghe, dacă vede acest anunț să se întoarcă acasă, sau măcar să dea un semn că este bine.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii