Rețele de socializare

În căutare

/FOTO/ Au furat o Narghilea de pe teritoriul unui bazin. Indivizii din imagini, anunțați în căutare

Au furat o Narghilea, iar acum îi caută poliția. Este gestul rușinos al indivizilor care apar în imagini.

Publicat

Potrivit polițiștilor din Bălți, cazul a avut loc pe teritoriul unui bazin, situat pe strada Aerodromului 1 di oraș. Se pare că suspecții, profitând de faptul că nu sunt observați de nimeni, au sustras narghileaua, estimate la prețul de 4000 de lei, după care s-au dus de la fața locului cu tot cu bunul furat.

Pe caz a fost pornită o anchetă, însă până la moment, bănuiții nu au fost identificați. În acest context, poliția din Bălți roagă persoanele care au recunoscut tinerii din imagini și cunosc unde s-ar putea afla să anunțe la numerele de telefon 112 sau 079 906 770.

Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă dosare penale pentru furt.


Poliția garantează confidențialitatea informatorilor.

echipa.md


Advertisement

În căutare

/VIDEO/ Atenție la femeia din imagini! Este căutată de Poliție pentru escrocherie

Inspectoratul de Poliție Bălți cere ajutorul cetățenilor pentru a contribui la identificarea femeii din imagini.

Publicat

Potrivit oamenilor legii, la data de 16.08.2021, în jurul orei 08:00, o persoană nestabilită, în scopul însușirii bunurilor altei persoane prin înșelăciune a dobândit o sumă de bani, care urma să fie recepționată de altă persoană drept transfer de la o rudă din mun. București, astfel cauzându-i părții vătămate o daună considerabilă.

Cei care dețin informații despre persoană și locul aflării acesteia sunt rugați să anunțe Poliția la numerele de contact: 069 944 600 sau 069 537 535.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.


echipa.md


Citește mai departe

În căutare

/VIDEO/ Bicicletă furată din scara unui bloc din capitală. Proprietarul bunului cere ajutorul oamenilor

Bicicletă furată din scara unui bloc din capitală. Proprietarul bunului cere ajutorul oamenilor.

Publicat

Cazul a avut loc în data de 13 septembrie, pe strada Ghioceilor din sectorul Buiucani al capitalei. Despre cele întâmplate ne-a relatat proprietarul bunului.

Bărbatul a povestit că păstra bicicleta în scara blocului de locuit, iar la un moment dat și-a dat seama că dispăruse.

Acesta a ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul în care un bărbat iese din bloc cu bicicleta lui.


Bărbatul a anunțat și poliția despre caz, iar paralel, cere ajutorul celor care dețin informații despre persoana din imaginile video, sau poate au văzut bicicleta pe vreun site de anunțuri, expusă spre vânzare. Cunoscătorii informațiilor pot anunța proprietarul la numărul de telefon 069 286 645.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.Citește mai departe

În căutare

Atenție la individul din imagini! Este căutat după ce ar fi amăgit o femeie de 5.500 de lei

Bărbatul din imagini este căutat de către angajații Inspectoratului sec.Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unei escrocherii.

Publicat

Cazul a avut loc la data de 30 iulie a anului curent. Victima a declarat ca a făcut cunoștință cu individul pe un site de anunțuri, și sub pretextul de a-i repara mobila din bucătărie, i-a oferit suma de 5500 lei. După ce suspectul a intrat în posesia banilor, acesta a dispărut, și a deconectat și telefonul fără ca să-și onoreze obligațiunile.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar conform legislației suspectul riscă o pedeapsă cu amendă, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau închisoare de până la 3 ani.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numerele de contact: 060 523 066, 069 799 636


Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii