Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ A furat o betonieră din curtea unui bloc locativ. Recidivist reținut de polițiști

Un tânăr locuitor a capitalei, în urma măsurilor întreprinse a fost reținut de către ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 24 de ani, anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Publicat

Inspectoratul de poliție Râșcani al Direcției de Poliție mun. Chișinău, a fost sesizat  la data de 09 mai, de către un bărbat  care a comunicat că din curtea blocului de locuit de pe str-la Studenților, i-a fost sustrasă o betonieră cu curea de model „160LHCM550”. La locul faptei imediat a fost îndreptată grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Bărbatul a comunicat angajaților poliției că betoniera se afla în curtea blocului de locuit iar pe timp de noapte era lăsată fără supraveghere.

Prejudiciul estimat de către proprietar constituie 2 500 de lei.

Urmare a acțiunilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost localizat și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Bunul sustras a fost depistat și ridicat de către polițiști și urmează a fi întors proprietarului.


Totodată în cadrul investigațiilor ofițerii de investigație au stabilit complicitatea lui și în alte cazuri comise pe teritoriul mun. Chișinău.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru furt.  Conform legislației în vigoare el riscă amendă în mărime de la 32 500 de lei la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.


Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii