Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Accident la Sîngerei. Roata unei mașini a explodat din mers

Li s-a spart o roată din mers. Un șofer de 35 de ani dar și trei pasagere pe care le avea în mașină au trecut prin clipe de groază după ce vehiculul cu care se deplasau a ajuns în șanțul de la marginea drumului.

Publicat

Totul a avut loc în data de 24 iunie, în prima jumătate a zilei, pe traseu, în raionul Sângerei. Potrivit detaliilor oferite de către ofițerul de presă de la IP Sîngerei, Ina Moscaliuc, automobilul era condus de un bărbat de 36 de ani.

Acesta avea trei pasagere, o tânără de 27 de ani, una de 25 de ani și o femeie de 81 de ani. Preliminar, accidentul s-ar fi produs din cauza că anvelopa din partea stânga din spate a mașinii a explodat din mers, prin urmare, vehiculul a derapat și s-a inversat în șanțul de la marginea drumului. În urma impactului, cele trei pasagere au avut nevoie de ajutorul medicilor. Acestea au primit îngrijiri la fața locului, fără a avea nevoie de internare.

La fața locului automobilistul a fost testat cu aparatul dragger, iar rezultatele au demonstrat că el nu consumase alcool înainte de a urca la volan. Alte circumstanțe se stabilesc.


echipa.md


Moldova

/FOTO/ Tractorist „înghițit” cu tot cu tractor de un șanț, la Telenești

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta se deplasa cu un tractor când, într-o pantă, a pierdut controlul volanului, iar tractorul a derapat și s-a prăbușit într-un șanț, transmite Deschide.MD.

În urma accidentului, bărbatul a rămas blocat în cabina tractorului. La fața locului au intervenit salvatorii care l-au eliberat.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.Citește mai departe

Moldova

O familie din Chișinău, transportată la spital în urma unui accident, produs lângă satul Căpriana

Un bărbat și o femeie de 30 de ani, dar și fiica lor de doar 2 anișori a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitate Căpriana (r-nul Strășeni).

Publicat

Potrivit datelor operative, în accident au fost implicate trei automobile de model BMW, Skoda și Mercedes, transmite Deschide.MD.

În urma impactului, cei doi tineri și copilul acestora au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un camion cu roadă a luat foc pe un câmp agricol din sudul țării

Un camion cu cereale a luat foc pe un câmp din Vulcănești. Totul a avut loc în data de 25 iulie, pe un teren agricol în apropierea traseul Vulcănești-Reni.

Publicat

Portalul Gagauzinfo.md scrie că la fața locului au intervenit pompierii. Aceștia au stabilit că focul a cuprins cabina vehiculului.

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă până la remorca cu cereale.

Preliminar, focul ar fi izbucnit de la acumulator, care, probabil, era defectat.


Cauzele și circumstanțele incendiului vor fi stabilite de specialiști.


Citește mai departe

topul săptămânii