Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Crimă terifiantă, la Briceni

Crimă terifiantă, la Briceni. Un bărbat ar fi încercat să omoare doi frați. Unul dintre ei a supraviețuit.

Publicat

Crimă terifiantă în raionul Briceni. Un bărbat ar fi încercat să omoare doi frați, unul dintre ei a supraviețuit, celălalt, a pierdut lupta pentru viață. Cadavrul victimei a fost depistat în seara de 15 ianuarie, la marginea unui sat din raionul Briceni. La fața locului, oamenii legii au stabilit că victima este un bărbat de 51 de ani. Pe corpul acestuia au fost identificate mai multe răni, provocate cu un obiect ascuțit.

SVETLANA TALPĂ, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE BRICENI

Astfel în urma măsurilor întreprinse s-a stabilit că la data de 13.01.2020 victima, împreună cu fratele său, un bărbat în vârstă de 47 ani, domiciliat în aceeași localitate, împreună cu alt bărbat de 34 de ani, locuitor al raionului Briceni au consumat băuturi alcoolice după care toți trei s-au deplasat la domiciliu ultimului, unde au continuat să consume băuturi alcoolice.


La un moment dat, suspectul i-ar fi propus victimei să meargă în sat pentru a continua distracția, lăsându-l pe fratele victimei acasă.

SVETLANA TALPĂ, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE BRICENI

 Astfel, cei doi au ajuns pe un câmp, unde bărbatul de 34 de ani, a scos un obiect ascuțit, confecționat artizanal cu care i-a aplicat multiple lovituri pe diferite regiuni ale corpului bărbatului de 51 de ani, pînă victima a căzut la pământ. După aceasta, bărbatul s-a întors la domiciliu său unde rămăsese fratele victimei. Fiind întrebat unde este fratele său acesta i-a zis că a plecat acasă și i-a propus și acestuia să meargă în sat ca să consume alcool.


De această dată, suspectul l-ar fi condus pe fratele victimei într-o altă margine de sat, unde, la fel l-ar fi înjunghiat cu aceeași unealtă, până când bărbatul și-a pierdut cunoștința. Din fericire, bărbatul de 47 de ani și-a revenit, iar acum viața lui este în afara oricărui pericol. Suspectul este reținut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

echipa.md

Moldova

Caz tragic, la Comrat: Un minor a decedat după ce a căzut de pe o bară de tracțiuni

Tragedie fără margini pentru o familie din Comrat. Un băiat de 17 ani și-a pierdut viața, în timp ce făcea exerciții la o bară de tracțiuni.

Publicat

Cazul dramatic s-a întâmplat în seara de 24 iunie, în municipiul Comrat.

Potrivit poliției, băiatul se afla pe un teren de joacă, iar la un moment dat a decis să facă exerciții la o bară de tracțiuni.

Din nefericire, în timp ce exersa, adolescentul ar fi căzut și din cauza traumelor grave a decedat.


Martorii incidentului nefast au alertat imediat poliția și ambulanța, dar medicii nu au putut decât să constate decesul adolescentului.

Oamenii legii au inițiat un proces penal pe marginea acestui caz.


Citește mai departe

Moldova

Beți și iresponsabili: Mai mulți șoferi au fost prinși în stare de ebrietate, unii încercând să mituiască polițiștii

Iresponsabili și beți la volan. Câțiva bărbați s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși de polițiștii din Hîncești fiind beți criță la volan.

Publicat

Topul îl deține un bărbat de 48 de ani, care a fost oprit de oamenii legii pe o stradă din comuna Lăpușna. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat o concentrație de 1,23 miligrame per litru alcool în aerul expirat.

Beat criță a fost prins și un biciclist de 35 de ani, care se deplasa pe traseu. Bărbatul a recunoscut că se află în stare de ebrietate avansată, lucru confirmat și de alcooltest.

În stare de ebrietate la ghidonul unei motociclete a fost prins și un tânăr de 20 de ani, pe o stradă din satul Voinescu. Acesta avea o concentrație de alcool în sânge de 1,19 miligrame per litru.
În același timp, pe o stradă din Cărpineni un motociclist de 21 de ani se deplasa pe traseu, fiind de asemenea în stare de ebrietate avansată.


Și la Ocnița inspectorii de patrulare au tras pe dreapta un motociclist de 40 de ani.

În timpul documentării, a ieșit la iveală faptul că motocicleta nu era înmatriculată corespunzător, iar bărbatul nu deține permis de conducere. Pe lângă toate, motociclistul se afla și în stare de ebrietate avansată, cu 0,93 de miligrame per litru vapori de alcool în aerul expirat. După cele descoperite bărbatul a încercat să mituiască oamenii legii, fapt pentru care va fi sancționat penal.

Alte două tentative de mituire a inspectorilor de patrulare au fost înregistrate în capitală.


De această dată un șofer de tir în vârstă de 37 de ani conducea un camion înmatriculat necorespunzător, iar un bărbat de 45 de ani a încălcat limita de viteză în Ialoveni.

În toate cazurile oamenii legii au inițiat procese penale.


Citește mai departe

Moldova

Un șofer de BMW, beat criță, a provocat un accident de groază, la Cahul. Un minor de 17 ani a decedat

Noaptea trecută, pe centura de ocolire a orașului Cahul, s-a produs un accident rutier, în urma căruia un minor a decedat.

Publicat

Preliminar, polițiștii au stabilit că un tânăr de 22 de ani în stare de ebrietate avansată la volanul unui BMW, având doi pasageri printre care și un minor de 17 ani, nu s-a isprăvit cu conducerea mașinii și a derapat de pe traseu, inversându-se.

În rezultat, pasagerul minor, fără centura cuplată, a fost aruncat din automobil, iar în urma traumelor primite a decedat.

Șoferul a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul testului a arătat o concentrație de 0,81 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.


Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore.

Amintim părinților să supravegheze minorii, să monitorizeze unde și cu cine pleacă, dar și absența lor de la domiciliu la ore târzii.

În context amintim că alcoolul la volan și necuplarea centurii de siguranță pot face victime.


Citește mai departe

topul săptămânii