Rețele de socializare

Moldova

Ce spun martorii despre TERIBILUL ACCIDENT de la Fundul Galbenei

Accident grav în apropierea de Fundul Galbenei, raionul Hânceşti. Un bărbat a decedat iar alte trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, după ce o maşină de model GAZ, ce transporta lapte, s-a ciocnit violent cu un alt automobil.

Publicat

Impactul a avut loc în jurul orei 12:45, iar din cauza accidentului, în zonă s-au format ambuteiaje kilometrice.

Potrivit informaţiilor preliminare, accidentul a avut loc din cauza unei defecţiuni tehnice ale autospecialei, căreia i-ar fi sărit şi roţile, în timpul deplasării.

Astfel, şoferul a pierdut controlul volanului și a tamponat frontal un alt automobil, care era condus de o şoferiţă în vârstă de 38 de ani. Impactul a fost atât de puternic, încât maşinile au fost transformate într-un morman de fiare, iar autocamionul practic a fost rupt în bucăţi.


Un angajat al benzinăriei, din apropierea locului unde a avut loc accidentul, spune că vehiculul care transporta lapte se îndrepta spre Chişinău.

“Nu am văzut nimic, am văzut doar lovitura şi atât. Am văzut pălitura doar, cum au frânat maşinile şi atât. Maşina cum stă avariată am văzut. Ea venea din deal la vale.”

Şoferul camionului a decedat pe loc, iar şoferiţa automobilului şi doi pasageri, un tânăr de 17 ani şi un bărbat de 63 de ani, au fost transportaţi la spital cu traumatisme uşoare.


Potrivit medicilor de la Hînceşti viaţa acestora este înafara oricărui pericol. Tânărul de 17 ani va rămâne sub supravegherea medicilor, iar celelalte persoane urmează a fi externate în scurt timp.

Oamenii care au rămas blocaţi în ambuteiaje din cauza accidentului, spun că astfel de maşini vechi, de mare tonaj, trebuie scoase din uz. Mai mult ca atât, şoferii ar trebui să dea dovadă de mai multă responsabilitate atunci când circulă pe traseuri cu un risc sporit de accidente.

“Nu e normal, să fim serioşi, această maşină demult trebuia să fie dată la fier uzat, dar omul mergea. Se gândea că merge azi, mâine, poate şi poimîine, şi atât.”


“Această maşină demult trebuia la muzeu de pus, despre asta vorbeam noi, e veche tare ea. Ei dintr-o parte fac economie, dar din altă parte mor oamenii.”

“Foarte des aici se întâmplă accidente, şi răsărită s-o vărsat, şi grâu, şi mai multe chestii, şi benzină pe aici s-o împrăştiat. Vă spun că aici foarte des se întâmplă accidente. Trebuie poliţia să stea aici.”


Oamenii legii urmează să stabilească cauzele exacte ale tragediei.

publika.md

Moldova

Accident de groază la Căușeni: Cel puțin o persoană a decedat după ce un autobuz s-a tamponat cu o mașină

Cel puțin o persoană a decedat în urma unui accident, produs în apropiere de Căușeni.

Publicat

Un autobuz s-a lovit cu o mașină, scrie new.tv

La fata locului au intervenit 8 ambulanțe.

Iar Studio-L scrie că în autocar se aflau circa 50 de persoane, toți de la Muzeul Național de Istorie, veniți în excursie în raionul Căușeni să viziteze mai multe mănăstiri.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Descoperire tragică la Ștefan Vodă: Bărbatul căutat de 3 zile de poliție și rude, găsit strangulat

Și-ar fi pus capăt zilelor. Bărbatul în vârstă de 66 de ani din raionul Ștefan Vodă, care pe 23 aprilie a dispărut fără veste a fost găsit strangulat într-o pădure, la 3 kilometri de propria casă.

Publicat

Descoperirea macabră a fost făcută în dimineața de 26 aprilie, iar despre tragedie au fost anunțate și rudele bărbatului care-l anunțase în căutare. Amintim că pe 23 aprilie, bărbatul a plecat de acasă, din satul Feștelița, fără să anunțe pe cineva și nu a mai revenit.

Apropiații bărbatului s-au adresat la poliție după ajutor, iar oamenii legii au dat anunțuri inclusiv în presă, pentru a găsi bărbatul.

Din nefericire, când a fost depistat, viața lui nu mai putea fi salvată.


Pe caz a fost inițiată o anchetă, iar dacă se va confirma versiunea de suicid, oamenii legii vor trebui să constate ce l-ar fi făcut pe bărbat să recurgă la acest gest extrem.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Cât costă eliberarea de armată în nordul țării? CNA a aflat „tarifele” de la un militar reținut pentru trafic de influență

Pentru 1.400 de euro era gata să scape un tânăr de înrolarea în armată. Un militar din Bălți a fost reținut de ofițerii CNA în momentul când primea mită.

Publicat

Suspectul activează la Centrul Militar Teritorial Bălți și l-ar fi convins pe un tânăr că ar avea influență asupra persoanelor publice din cadrul Centrului Militar de la Edineț și că i-ar putea convinge să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar, până când beneficiarul va împlini vârsta limită de 27 ani, cu eliberarea ulterioară a livretul militar.

Pentru acest favor, militarul ar fi cerut suma de 14.000 de euro. Se pare că tânărul a denunțat propunerea suspectului la CNA. Pe 25 decembrie, fără a bănui ceva, militarul s-a întâlnit cu tânărul în cauză pentru a prelua banii, însă a fost reținut în flagrant.

În prezent, el se află în izolatorul de detenție provizorie unde a fost închis pentru 72 de ore.


Procurorii din Bălți conduc urmărirea penală, iar dacă va fi găsit vinovat de trafic de influență, suspectul riscă până la 7 ani privare de libertate.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii