Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Accident provocat de un șofer băut

În seara zilei de 3 mai, polițiștii din cadrul Direcției patrulare Nord a INSP au primit înștiințare prin stația radio precum că în municipiul Bălți, pe strada Mitropolit Dosoftei, un mijloc de transport de marca Opel Astra a accidentat un alt vehicul.

Publicat

Automobilul accidentat era parcat regulamentar, iar în interior nu se afla nici o persoană.

Imediat, polițiștii au intervenit la identificarea și depistarea conducătorului auto care a comis accidentul.

În urma măsurilor întreprinse, la scurt timp de la comiterea accidentului, ofițerii de patrulare au depistat mijlocul de transport la volanul căruia se afla un bărbat de 34 de ani, locuitor al municipiului Bălți.


În timpul discuțiilor cu polițiștii, de la conducătorul auto s-a simțit un miros puternic de alcool, fapt ce i-a determinat pe polițiști să-l testeze pentru stabilirea gradului de alcoolemie.

Deoarece la fața locului șoferul a manifestat un comportament agresiv față de polițiști, acesta a fost dus la spitalul din Bălți pentru a-i fi preluate probele biologice. Ajuns la spital, conducătorul auto a fost de acord totuși să fie testat cu aparatul „Drager”, care a înregistrat o concentrație de 1,29 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Mașina cu care șoferul a comis accidentul rutier a fost transportată la parcarea specială și urmează a fi examinată în cadrul investigațiilor.


La moment, conducătorul auto este cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate avansată și contravențional pentru părăsirea locului comiterii accidentului rutier, dar și pentru nesubordonarea cerințelor legale ale polițiștilor.

Conform legii penale, acesta riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport, iar pentru încălcările contravenționale riscă amendă de până la 5000 de lei.Advertisement

Moldova

Amenința că se va arunca în gol: Un bărbat a încercat să sară de la etajul cinci al unui bloc de locuit, la Comrat

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă, la Comrat.

Publicat

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 mai, scrie gagauzinfo.md. În timp ce era în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că va sări de la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Lenin.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au reușit să intre într-o conversație cu bărbatul și să-l convingă să nu sară.

La momentul actual, psihologii lucrează cu bărbatul.


 

 


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat a ajuns în reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă

Sezonul estival este în prag. Odată cu micile plăceri ale verii, vin și pericolele. Este și cazul a unui tânăr de 29 de ani.

Publicat

Acesta a vrut să se scalde în râul Nistru, dar a ajuns în secția de reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă.

Totul s-a întâmplat în data de 21 mai. Victima, locuitorul orașului  Tiraspol, împreună cu prietenii săi au ieșit la plimbare de-a lungul râului. Tânărul  de 29 de ani a decis să înoate. Acesta a efectuat o săritură în apă și s-a lovit cu capul de fundul râului. Acesta imediat și-a pierdut cunoștința.

Din fericire, prietenii au observat rapid prietenul plutind în stare inconștientă pe apă și l-au retras la mal.


La locul faptei a intervenit o ambulanță. Tânărul și-a revenit și a comunicat medicilor că nu își poate mișca corpul și picioarele.

După ce acesta a fost internat la spital în secția de reanimare, medicii au constatat că acesta are fractură la coloana vertebrală.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


T.me/mvdpmr

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Chișinău: Un bărbat care suferea de convulsii a fost observat și ajutat de carabinieri

A primit ajutor medical, după ce un echipaj de carabinieri l-a identificat într-un parc din capitală.

Publicat

La data de 21 mai curent, un echipaj de carabinieri a Direcției regionale ”Centru”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Calea Ieșilor, au observat o persoană de gen masculin căzută la sol ce avea convulsii.

Militarii au reacționat imediat, acordând bărbatului primul ajutor. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112, carabinierii au solicitat ambulanța la fața locului.

La scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență.


În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri îndeamnă, în cazul când observați persoane ce se află în dificultate, să apelați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul unic 112.


Citește mai departe

topul săptămânii