Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Graba putea să-l bage în spital. Un pieton, la un pas de a fi luat pe capota unei mașini

Graba putea să-l bage în spital. Un pieton a fost la un pas de a fi luat pe capota unui automobil.

Publicat

Totul a avut loc în după-amiaza de 08 aprilie, în jurul orei 15.00, pe o stradă din Chișinău. În imaginile de la fața locului se vede cum un bărbat iese în mijlocul drumului de după un autocar, în încercarea de a traversa strada neregulamentar.

Când a văzut mașina care vine peste el, pietonul a intrat în panică, s-a oprit din alergat și a pus mâna pe capota vehiculului, asigurându-se că nu-l va lovi. Din fericire, șoferul a reușit să frâneze, evitând impactul.

Ulterior, pietonul și-a continuat drumul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Autorul postării, dar și internauții s-au arătat extrem de indignați de gestul pietonului și au scris că deseori au loc accidente grave anume din vina celor care încearcă să treacă strada, alergând printre mașini.


De menționat că traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni se pedepsește, conform codului contravențional al RM cu amendă în sumă de până la 450 de lei.

echipa.md


Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii