Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ O șoferiță a intrat în plin cu vehiculul său în două mașini parcate, în capitală

Trei dintr-o lovitură. O șoferiță din capitală și-a început ziua cu un accident. Aceasta a lovit cu automobilul său două mașini parcate.

Publicat

Cazul a fost înregistrat în dimineața de 1 aprilie, în jurul orei 09.00, pe strada Grădina Botanică. La fața locului pentru documentare au intervenit imediat polițiștii. În urma verificării s-a stabilit că la volanul unuia dintre vehicule se afla o femeie de 38 de ani.

Aceasta se deplasa pe teritoriul unei parcări, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului și a lovit puternic două mașini parcate. Conform declarației ofițerului de presă a poliției capitalei Natalia Stati, în momentul coliziunii în vehiculule avariate nu se afla nici o persoană.

Careva victime nu au fost raportate. Dacă vina ei va fi demonstrată, aceasta riscă pedeapsă cu șase puncte de penalizare și amendă în suma de 1500 de lei.


echipa.md


Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii