Rețele de socializare

Moldova

Doi moldoveni, condamnați la șase ani de pușcărie în Rusia pentru spargerea unui bancomat. Prejudiciul cauzat a constituit peste 28.000 de euro

Doi moldoveni, condamnați la șase ani de pușcărie pe teritoriul Rusiei pentru explozia și furt dintr-un bancomat.

Publicat

Cazul a fost înregistrat în data de 4 aprilie încă în anul 2018 în regiunea Ulianovsc. Cum a fost demonstrat în urma unui șir de investigații, indivizii au pătruns forțat într-un magazin local. După ce făptașii s-au asigurat că nu sunt urmăriți de nimeni, aceștia au aruncat în aer un bancomat. Ulterior, din tehnica deteriorată au fost furate 2.500.000 de ruble rusești ce constituie echivalentul a 28.000 de euro.

În rezultat, bărbații au ajuns pe mâna poliției, iar după mai mulți ani de cercetări și judecăți, indivizii au fost condamnați la șase ani de pușcărie în locurile de detenție pe teritoriul Rusiei.

Totodată, ambii urmează să restituie pagubele materiale cauzate cât magazinului, atât băncii comerciale de unde au fost sustrași banii.


misanec.ru

 

 


 

 


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Accident, la Comrat: Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV

Accident violent într-o intersecție din orașul Comrat. Un Chrysler s-a tamponat cu un ATV.

Publicat

Totul a avut loc în data de 11 aprilie, la intersecția străzilor Lenin și Fediko.

Potrivit Gagauzinfo.MD, mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, iar vehiculul de teren de către un tânăr de 24 de ani, ambii locuitori ai orașului Comrat.

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Șoferul care va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional.

 


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini: Este căutat de poliție pentru furtul unui portmoneu plin cu bani

Polițiștii solicită ajutorul comunității pentru a identifica persoana din secvențele video.

Publicat

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a portalului Hîncești24.NET. Potrivit sursei, la 12 aprilie 2021, în incinta întreprinderii „Floarea ” a sustras un portofel cu o sumă mare de bani, documente si carduri.

Cine recunoaște persoana din video să apeleze 112 sau 061 000 601.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport

De dragul like-urilor pe Tik-Tok, un adolescent s-a filmat sărind și alergând pe avionul-monument de la Aeroport.

Publicat

Despre caz ne-a alertat un urmăritor al celui care apare în imagini și ne-a expediat și secvența video. În filmuleț se vede cum acesta aleargă mai întâi pe aripa avionului, apoi urcă pe el, aleargă până la unul din motoare, iar de acolo, se avântă și sare din nou pe aripă.

Imaginile i-au indignat pe urmăritorii individului, care, cel mai probabil nu a împlinit încă vârsta majoratului.

Unul din ei ne-a scris că condamnă gestul tânărului, deoarece, în primul rând și-a pus sănătatea în pericol, iar, în al doilea rând, putea să deterioreze avionul, pe care toată lumea îl admiră.


Pe caz, poliția urmează să se sesizeze, iar dacă acțiunile băiatului vor fi calificate drept încălcare, acesta va fi identificat și sancționat.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii