Rețele de socializare

Moldova

Bărbatul care a accidentat 4 polițiști, la Bălți va sta 20 de zile în arest

Șoferul care ar fi accidentat patru polițiști la Bălți a primit 20 zile de arest și i-a fost suspendat permisul până la pronunțarea deciziei finale.

Publicat

Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al IGP, Silvia Vetcu.

Amintim că accidentul s-a produs pe strada Aerodromului din orașul Bălți, în noaptea de 25 aprilie, aproape de ora 02.00. Poliția anunță că două echipaje de patrulare documentau un șofer de 19 ani, prins în stare de ebrietate la volan. Împreună cu tânărul în cauză se afla și un prieten de-al său de 20 de ani. În timpul documentării cazului, potrivit oamenilor legii, ambele automobile ale poliției, staționate la marginea drumului aveau girofarele conectate.

La un moment dat, un șofer alt care se deplasa cu viteză excesivă a pierdut controlul volanului și s-a tamponat în automobilele ce staționau pe acostament, tamponând un polițist de 28 de ani. Un alt om al legii de 31 de ani a fost strivit între două mașini. Ceilalți doi polițiști, dar și tinerii de 19 și 20 de ani, la fel, s-au ales cu diverse traumatisme. La volanul automobilului care a provocat impactul se afla se afla un bărbat de 35 de ani.


Testat la alcool, s-a constatat că acesta avea o concentrație de 0,77 mg/l. În mașina lui era și o pasageră 47 de ani. Inițial, șoferul ar fi încercat să dea vina pe pasageră, însă, în urma documentării s-a stabilit că mașina era condusă anume de bărbatul băut.

echipa.md


Advertisement

Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii