Rețele de socializare

Moldova

„Eram tare beat și de asta m-am îndârjit la Poliție”. Un individ din Bălți, condamnat după ce a atacat polițiștii cu o bâtă de baseball

Un bărbat din mun. Bălți a fost condamnat la pedeapsă sub formă de muncă neremunerată în folosul comunității în mărime de 100 ore, după ce a atacat doi polițiști.

Publicat

Sentința a fost publicată recent de magistrații Judecătoriei Bălți, sediul Central, transmite Deschide.MD.

Conform materialelor dosarului, totul s-a produs la data de 12 mai 2023, când o femeie a alertat Serviciul 112, după ce a fost atacată de soț. Imediat, pe adresa indicată s-a deplasat un echipaj al Poliției.

Ajunși, polițiștii au solicitat inculpatului să deschidă ușa apartamentului. Ultimul s-a conformat, însă la un moment dat a scos o bâtă de baseball, cu care a atacat polițiștii. Fiind audiat, acesta și-a recunoscut integral vina.


„Eram tare beat și de asta m-am îndârjit la Poliție cu bâtă de baseball ce o păstram în coridor (…) Regret cele comise. Singur nu pot să înțeleg de ce s-a întâmplat așa”, a declarat acesta.

Sentinţa poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile.


Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii