Rețele de socializare

Moldova

6.000 de dolari urmau să achite doi ucraineni pentru a ajunge ilegal în Moldova. Aceștia, dar și călăuzele lor – reținuți

Șase mii de dolari urmau să achite doi ucraineni pentru a ajunge ilegal în Moldova.

Publicat

Intenția lor ilicită a fost zădărnicită însă de polițiștii de frontieră. În data de 3 octombrie, polițiștii de frontieră de la Copceac au surprins două persoane care au traversat clandestin frontiera de stat din Ucraina în Republica Moldova. La scurt timp, forțele de ordine au reținut și doi moldoveni, care nu și-au putut justifica prezența în zona de frontieră. Pentru verificările suplimentare, persoanele au fost conduse la sediul Poliției de Frontieră.

Acolo s-a constatat că moldovenii au 35 și respectiv 36 de ani. Unul avea rolul de călăuză pentru cei doi cetățeni ucraineni, iar al doilea era chiar organizatorul schemei.

Bănuiții țineau legătură cu străinii prin diferite canale de comunicare, îndrumându-i cum să traverseze ilegal frontiera de stat. Ulterior, moldovenii trebuiau să-i preia cu mașina personală și să le asigure cazarea temporară.


Pentru aceste servicii, ucrainenii ar fi achitat în avans 2000 de dolari și odată ajunși în Republica Moldova, urmau să achite alte 4000 de dolari. Investigațiile pe acest caz sunt în curs de investigare.


Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii