Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Și-a transformat apartamentul în „local” de consumat droguri. Proprietarul de 43 de ani, dar și 8 vizitatori – reținuți de poliție

Polițiștii de investigație au intrat în posesia unei informații operative, precum că într-un apartament din sectorul Botanica, este organizată o speluncă de consum de droguri.

Publicat

Astfel, timp de o săptămână polițiștii și procurorii au efectuat măsuri speciale de investigații, unde au stabilit că proprietarul apartamentului, un bărbat de 43 de ani, și-a transformat locuința într-un loc pentru consum de droguri, unde se adunau, cu regularitate persoane consumatoare de droguri.

La fel, cu antrenarea investigatorilor sub acoperire, de la proprietarul apartamentului, sub controlul Poliției, au fost achiziționate droguri sintetice (sare), ceea ce demonstrează și înstrăinarea drogurilor cu scopul obținerii unui profit.

Ca urmare a perchezițiilor în apartamentul suspectului, polițiștii au depistat opt persoane consumatoare de droguri. De asemenea, a fost ridicată masă solidă granulată de diferite culori care se presupune a fi drog sintetic, aparate artizanale destinate pentru consumul de droguri, cântare electronice la scară mică cât și alte obiecte.


Proprietarul apartamentului nu este la prima abatere de la lege, având la moment pe rol în instanța de judecată o cauză penală pentru organizarea și întreținerea speluncii.

Dacă va fi demonstrată vinovăția pe două capete de acuzare,acesta riscă închisoare pe un termen de până la 4 ani și, respectiv, pentru înstrăinarea drogurilor de la 7 la 15 ani privațiune de libertate.

Acțiunile de documentare au fost desfășurate de ofițerii Direcției antidrog a INI, în comun cu ofițerii de urmărire penală a IP Rîșcani sub conducerea Procuraturii Chișinău, Oficiul Rîșcani.


Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii