Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Reținuți pentru tâlhărie: Un grup de tineri ar putea face până la 14 ani de pușcărie

Ofițerii de investigații din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău în comun cu polițiștii Inspectoratului Botanica, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Botanica, cu suportul angajaților BPDS “Fulger” a IGP, au reținut membrii un grup infracțional suspectați de comiterea unei tâlhării.

Publicat

Indivizii s-au dovedit a fi locuitori ai mun. Chișinău și raionului Anenii Noi, cu vârstele cuprinse între 24 și 41 de ani, anterior judecați.

În cadrul documentării, forțele de ordine au acumulat probe concludente ce le demonstrează vinovăția în comiterea infracțiunii.

Ofițerii de investigație și urmărire penală imediat au dispus un șir de măsuri speciale în identificarea și reținerea suspecților.


Astfel, în cadrul măsurilor întreprinse de forțele de ordine, suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și sunt cercetați penal pentru ,,Tâlhărie”.

Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă închisoare pe un termen de la 11 la 14 ani.


Polițiștii continuă acțiunile speciale de investigație și urmărire penală, pentru stabilirea altor persoane implicate în activitatea criminală.

Moldova

Coliziune de coșmar în apropiere de localitatea Sociteni, raionul Ialoveni: Două persoane au ajuns la spital

O altă coliziune de coșmar s-a produs tot în dimineața de 13 iunie, în apropiere de localitatea Sociteni, raionul Ialoveni.

Publicat

Două persoane au ajuns pe patul de spital, după ce automobilele în care se aflat s-au tamponat frontal. Coliziunea s-a produs în jurul orei 09.30, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliției, medici cu ambulanța, dar și pompieri.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Ialoveni, Mariana Didenco, preliminar, accidentul s-ar fi produs după ce un șofer de 22 de ani, care se deplasa cu viteză excesivă în direcția capitalei, ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar automobilul a ieșit pe contrasens, unde s-a tamponat frontal cu vehiculul ce venea din sens opus.

Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul ce se deplasa regulamentar a fost proiectat pe acostament.


Șoferul acestui vehicul, în vârstă de 42 de ani, dar și o pasageră din cealaltă mașină, în vârstă de 20 de ani au fost preluați de medicii de pe ambulanță și duși la Institutul de medicină urgentă din capitală.

Șoferul de 22 de ani, care a scăpat nevătămat, a fost testat alcoolscopic, iar rezultatele au demonstrat că acesta nu consumase băuturi spirtoase. Cazul este înregistrat și documentat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Citește mai departe

Moldova

Grav accident în capitală. Unul dintre șoferii implicați a decedat la fața locului

Poliția a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier pe bd. Dacia din capitală.

Publicat

La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un Mercedes, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un Ford.

În urma impactului, șoferul Mercedesului de 53 de ani a decedat pe loc.

Poliția a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Fiți prudenți la drum, o secundă poate lua totul.


Citește mai departe

Moldova

Regizorul Arcadie Spoială este bărbatul care a murit, după ce o creangă mare a căzut peste cortul acestuia

Regizorul Arcadie Spoială, în vârstă de 36 de ani, este bărbatul care şi-a pierdut viaţa în timpul ploii puternice de ieri, după ce un copac s-a prăbuşit peste cortul în care acesta se afla.

Publicat

Fratele regizorului, Dumitru Spoială a declarat pentru NewTV că familia va veni cu un mesaj public.

Precizăm că tragedia s-a produs marţi, 11 iunie. Regizorul Arcadie Spoială era cu familia, dar şi nişte preiteni la odihnă, pe malul râului Nistru, în localitatea Garmațcoe din raionul Dubăsari. În timpul ploii şi a vântului puternic, soţia acestuia a luat copiii şi a ieşit afară, el însă nu a mai reuşit, după ce o crangă a căzut peste cort şi l-a strivit.

Potrivit informațiilor, regizorul a decedat în ambulanță, în timp ce era transportat la spital.


Citește mai departe

topul săptămânii