Rețele de socializare

Moldova

Și-a pierdut soțul, iar aseară și cei doi copii. Tragedia unei femei din Drochia

Durere de nedescris în familia din satul Şuri, raionul Drochia, unde doi fraţi de 14 şi 16 ani au murit în urma unui cumplit accident rutier. Adolescenţii s-au izbit violent cu motocicleta într-o placă de beton. Copiii erau crescuţi doar de mamă întrucât tatăl lor este decedat.

Publicat

Accidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 23:00, la ieşirea din satul Chetrosu. Aceștia s-au dus la o stație PECO pentru a face plinul, iar din cauza vitezei excesive, băiatul de 16 ani a pierdut controlul ghidonului. Potrivit rudelor, motocicleta aparţinea băiatului de 16 ani care şi-a cumpărat-o din banii strânşi de el, scrie Unica.MD.

Bunelul minorilor este şocat şi ne-a povestit că mama lor a avut nevoie de tratament medical după ce a aflat vestea: „Foarte dureros! Ştiţi cum, doi nepoţi odată. Greu o să ne fie, odată să îi pierzi pe doi”.

Colega de clasă a băiatului de 14 ani ne-a povestit că acesta nu voia să plece cu fratele său cu motocicleta, însă s-a răzgândit în ultimul moment.


„Am înţeles că s-a întors de câteva ori acasă înapoi că a spun că nu mă duc, dar totuşi până la urmă s-au dus”, a spus copila.

Oamenii din localitate spun că băieţii erau educaţi şi că tragedia a provocat o durere enormă:

„E jale mare oameni buni, asta nici nu se poate de spus. Doamne fereşte, doi copii cuminţi, mergeau şi dădeau bună ziua, întrebau ce faci, nu ştiu eu de ce aşa ceva s-a întâmplat”.


„Frumos se comportau, ne salutau, vorbeau, nu aveau un caracter rău. Erau buni aşa la suflet, nu ştiu ce să spun, destinul aşa le-a fost sau”.

Primarul din satul Şuri, raionul Drochia, Petru Turculeţ, a spus că nu a auzit nimic rău despre cei doi frați.

„Cel mai mare îşi făcea studiile la Colegiu de Studii Integrate din Drochia, cel mijlociu era elev la gimnaziul Viorel Ciobanu din localitate, nu erau în vizorul asistentului social, adică era o familie aşa obişnuită”, a declarat Petru Turculeţ.


Oamenii legii au iniţiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanţele tragicului accident.

Ediție TV

Sîngerei: Un tânăr de 24 de ani a murit într-un cumplit accident de motocicletă. Pasagera acestuia a ajuns la spital.

Accident cu sfârșit tragic în raionul Sîngerei. Un tânăr de 24 de ani a murit în circumstanțe dramatice, după ce a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea.

Publicat

Accidentul s-a produs în seara zilei de 1 mai în localitatea Țîpletești, raionul Sîngerei. Potrivit datelor preliminare, motociclistul de 24 de ani, împreună cu o pasageră de 20 de ani, s-ar fi deplasat prin localitate, iar la un moment dat, într-o curbă periculoasă, ar fi pierdut controlul ghidonului și s-ar fi tamponat cu putere într-un obstacol de pe marginea drumului.

În urma coliziunii, cei doi tineri au fost transportați de urgență la Spitalul Clinic municipal Bălți de către un echipaj de ambulanță, însă din nefericire motociclistul a decedat în drum spre spital.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul accident.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

A ieșit cu tot cu poartă: Un tânăr ar fi furat o mașină ziua în amiaza mare dintr-o parcare subterană 

Publicat

Un bărbat ar fi răpit o mașină din subterana și ar fi fugit cu ea, distrugând în calea sa și poarta de acces în parcare. Totul s-a petrecut în sectorul Ciocana al capitalei, iar la scurt timp după incident polițiștii l-au reținut pe făptaș. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani din capitală, anterior cercetat penal pentru diverse infracțiuni.

Poliția a fost sesizată despre dispariția mașinii de către proprietarul acesteia, un bărbat de 46 de ani. Acesta le-a spus polițiștilor că automobilul a fost furat ziua în amiaza mare din parcarea subterană. Potrivit proprietarului, autoturismul ar valora 60 de mii de euro.

În cele din urmă, mașina a fost depistată în apropierea raionului Strășeni, fiind accidentat.


Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru jaf, iar suspectul arestat preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă de la 5 la 7 ani de pușcărie.


Citește mai departe

Moldova

Contrabandă cu valută: 100.000 de dolari americani, găsiți ascunși în treapta unui autocar ce venea din Odesa

Contrabandă cu valută în postul vamal Palanca. Șoferul unui autocar ce revenea din Odesa, Ucraina, a încercat să aducă ilegal în țara noastră suma de 100.000 de dolari.

Publicat

Totul a ieșit la iveală după ce ofițerii vamali au decis să supună vehiculul unui control minuțios. Astfel, în una din treptele autocarului au fost găsite mai multe pungi cu dolari, ascunse sub niște acte.

În valută națională, suma de dolari depistată se echivalează cu aproape 2.000.000 de lei moldovenești.

Prin urmare, banii au fost indisponibilizați și constituie probă în dosarul penal. Iar șoferul, în vârstă de peste 50 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore.


Urmărirea penală continuă, iar forțele de ordine urmează să stabilească proveniența, dar și destinația acestor bani. Totodată, urmează a fi investigată și o eventuală implicare a altor persoane în tentativa de contrabandă.

 


Citește mai departe

topul săptămânii