Rețele de socializare

Moldova

Un moldovean are nevoie de ajutor, după un grav accident în Ungaria: „Acasă au rămas 4 copii și o soție îndurerată”

Un moldovean are nevoie de ajutor, după un accident tragic care a avut loc în Ungaria.

Publicat

Potrivit informațiilor, un microbuz în care se aflau și moldoveni s-a tamponat violent cu o mașină. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 23 februarie, scrie Unimedia.INFO.

Din imaginile video publicate pe Facebook se observă cum un bărbat este prins între fiarele mașinii.

„La doar câțiva kilometri de vama cu Ungaria s-a produs un accident grav în care a fost implicat și Victor Simionel. În urma accidentului (încă nu se cunosc circumstanțele) Victor a suferit multe traumatisme și la moment este internat la terapie intensivă în Ungaria.


Acasă au rămas 4 copii și o soție îndurerată care de abia își pot reveni după șocul produs la auzirea vestei. Însă familia lui este dispusă să lupte pentru Victor și să-l aducă acasă sănătos, indiferent cât va dura și ce va necesita. Deocamdată, nu se știe cât va rămâne internat acolo și când va fi posibil de transportat, însă cheltuielile de spitalizare sigur nu pot fi acoperite de familie. De aceea, astăzi soția și cei 4 copii vin în fața voastră cu rugămintea de a-i ajuta cu o mică donație și rugăciune pentru a putea achita tratamentul lui Victor”, se arată în postare.

Link online pentru donații din orice colț al lumii:

https://www.mcharity.org/…/o-sansa-la-viata-pentru…


SMS cu textul 264 la 3300 (Moldcell) sau 9005 (Unite): 45 lei

(0)900 09005 din rețelele fixe, mobile Moldtelecom: 45 lei

Paypal: office@mcharity.org – Victor Simionel


B͟a͟n͟c͟a͟r͟e͟

MDL


Depuneți pe numele fundației: Fundația MCharity

Codul băncii: AGRNMD2X

Cod Fiscal: 1021620005849

IBAN Lei: MD22AG000000022514454458

IBAN USD: MD54AG000000022514454464

IBAN EUR: MD81AG000000022514454463

Adăugați în comentariile plății: pentru Victor Simionel

R͟e͟v͟o͟l͟u͟t͟

IBAN: LT43 3250 0579 3096 9989

SWIFT: REVOLT21

Notați în comentariu – pentru Victor Simionel

Moldova

Accident de groază la Căușeni: Cel puțin o persoană a decedat după ce un autobuz s-a tamponat cu o mașină

Cel puțin o persoană a decedat în urma unui accident, produs în apropiere de Căușeni.

Publicat

Un autobuz s-a lovit cu o mașină, scrie new.tv

La fata locului au intervenit 8 ambulanțe.

Iar Studio-L scrie că în autocar se aflau circa 50 de persoane, toți de la Muzeul Național de Istorie, veniți în excursie în raionul Căușeni să viziteze mai multe mănăstiri.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Descoperire tragică la Ștefan Vodă: Bărbatul căutat de 3 zile de poliție și rude, găsit strangulat

Și-ar fi pus capăt zilelor. Bărbatul în vârstă de 66 de ani din raionul Ștefan Vodă, care pe 23 aprilie a dispărut fără veste a fost găsit strangulat într-o pădure, la 3 kilometri de propria casă.

Publicat

Descoperirea macabră a fost făcută în dimineața de 26 aprilie, iar despre tragedie au fost anunțate și rudele bărbatului care-l anunțase în căutare. Amintim că pe 23 aprilie, bărbatul a plecat de acasă, din satul Feștelița, fără să anunțe pe cineva și nu a mai revenit.

Apropiații bărbatului s-au adresat la poliție după ajutor, iar oamenii legii au dat anunțuri inclusiv în presă, pentru a găsi bărbatul.

Din nefericire, când a fost depistat, viața lui nu mai putea fi salvată.


Pe caz a fost inițiată o anchetă, iar dacă se va confirma versiunea de suicid, oamenii legii vor trebui să constate ce l-ar fi făcut pe bărbat să recurgă la acest gest extrem.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Cât costă eliberarea de armată în nordul țării? CNA a aflat „tarifele” de la un militar reținut pentru trafic de influență

Pentru 1.400 de euro era gata să scape un tânăr de înrolarea în armată. Un militar din Bălți a fost reținut de ofițerii CNA în momentul când primea mită.

Publicat

Suspectul activează la Centrul Militar Teritorial Bălți și l-ar fi convins pe un tânăr că ar avea influență asupra persoanelor publice din cadrul Centrului Militar de la Edineț și că i-ar putea convinge să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar, până când beneficiarul va împlini vârsta limită de 27 ani, cu eliberarea ulterioară a livretul militar.

Pentru acest favor, militarul ar fi cerut suma de 14.000 de euro. Se pare că tânărul a denunțat propunerea suspectului la CNA. Pe 25 decembrie, fără a bănui ceva, militarul s-a întâlnit cu tânărul în cauză pentru a prelua banii, însă a fost reținut în flagrant.

În prezent, el se află în izolatorul de detenție provizorie unde a fost închis pentru 72 de ore.


Procurorii din Bălți conduc urmărirea penală, iar dacă va fi găsit vinovat de trafic de influență, suspectul riscă până la 7 ani privare de libertate.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii