Rețele de socializare

Moldova

Automobil cuprins de flăcări în parcarea Centrului de Diagnosticare Medicală. Pompierii au domolit flăcările

Ghinion pe capul unui șofer din capitală. Automobilul acestuia a luat foc pe teritoriul Centrului Diagnostic.

Publicat

Incendiul a izbucnit în data de 28 noiembrie. La ora 08.00 dimineața, pompierii au fost alertați precum că o mașină este cuprinsă de flăcări, pe teritoriul Centrului Republican de Diagnosticare Medicală, pe strada Constantin Vîrnav.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care în mai puțin de 10 minute a reușit să domolească flăcările. Chiar dacă s-a intervenit operativ, focul a reușit să distrugă secțiunea motorului a automobilului. Din fericire, nici o persoană nu a avut de suferit.

Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.Advertisement

Moldova

Dublă tragedie în raionul Criuleni: Doi soți au fost găsiți fără suflare

Dublă tragedie în raionul Criuleni. Corpurile neînsuflețite ale doi soți au fost găsite în propria locuință.

Publicat

Descoperirea macabră a avut loc în data de 22 februarie, în jurul orei 10:00, în localitatea Boșcana. PulsMedia scrie că vecinii au fost cei care au descoperit victimele fără suflare și au sunat imediat la 112. la fața locului au intervenit polițiști, medici cu ambulanța, dar și un echipaj de pompieri.

Pentru a afla mai multe detalii am contactat-o pe Liliana Pușcașu, ofițer de presă al IGSU, care ne-a declarat că salvatorii au constatat că în locuința unde s-a produs tragedia persistă miros de fum. În una dintre odăi au fost depistate cadavrele a două persoane.

Este vorba de proprietarul casei, în vârstă de 57 de ani și soția acestuia. Ardere în locuință nu s-a produs, însă, luând în considerare mirosul de fum, salvatorii presupun că o cauză preliminară care ar fi dus la decesul victimei ar fi intoxicarea cu monoxid de carbon.


Corpurile neînsuflețite ale victimelor au fost transportate la Centrul de Medicină Legală pentru a fi expuse unei autopsii.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Bănuiți de braconaj: Patru bărbați din sudul țării, suspectați că ar face parte dintr-o grupare criminală

Percheziții au avut loc în raioanele Cahul și Vulcănești, acasă la 4 bărbați cu vârstele cuprinse 35 și 60 de ani, bănuiți că ar fi membrii unei grupări specializate în braconaj.

Publicat

La domiciliile acestora au fost depistate circa 130 de cartușe, o armă lungă cu glonț și utilată cu o lunetă, și o altă armă utilată cu un dispozitiv de reducere a zgomotului. Bunurile au fost transmise pentru efectuarea expertizei balistice și traseologice pentru stabilirea faptului dacă acestea au fost folosite și în comiterea altor infracțiuni.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 2 la 7 ani.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a determina modul în care armele au fost obținute și pentru a identifica alte persoane care ar putea fi implicate în aceste activități ilegale.Citește mai departe

Moldova

Păstrau acasă un adevărat arsenal de arme și muniții. Un grup de persoane de la Ocnița s-au trezit cu poliția la ușă

Păstrau acasă un adevărat arsenal de arme și muniții. Ofițerii de investigație din nordul țării au descins cu mai multe percheziții în raionul Ocnița, după ce au acumulat informații operative precum că un grup de persoane păstrează și dețin ilegal arme și muniții.

Publicat

În timpul descinderilor, oamenii legii au găsit acasă, dar și în mașinile suspecților cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, mai multe arme de foc și muniții păstrate ilegal, dar și sisteme optice de ochire și monitorizare pe timp de noapte folosite pentru braconaj.

Mai exact, inspectorii de investigație au ridicat un pistol cu bile cauciuc, unul pneumatic și încărcătoare cu cartușe pentru pistoale. În plus, oamenii legii au mai ridicat o armă cu țeavă lisă, dar și o armă lungă, dar și zeci de piese și accesorii din metal și lemn pentru arme de vânătoare, un focos de la grenadă de luptă, camere de supraveghere și altele.

O parte din arme și muniții erau deținute legal, dar pentru că erau păstrate necorespunzător- au fost ridicate și ele. Polițiștii continuă cercetările pe marginea acestui caz.Citește mai departe

topul săptămânii