Rețele de socializare

În căutare

Alertă în toată țara: Un azer este căutat de poliție după ce a evadat din zona sterilă a Aeroportului Internațional Chișinău

Un bărbat de 38 de ani din Azerbaidjan a fugit din Aeroportul Internațional Chișinău, după ce a primit refuz de intrare în țară. Străinul a sosit în Republica Moldova pe 5 noiembrie, cu o rută din Turcia.

Publicat

Acesta a fugit din zona sterilă, după ce a primit refuz de intrare pe teritoriul Moldovei. Din imaginile apărute în presă, se poate vedea cum bărbatul trece pe sub turnichetul de control și se îndreaptă într-o direcție necunoscută.

Acum oamenii legii sunt în căutarea acestuia. Toate subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției au fost mobilizate și întreprind măsuri de localizare și reținere a bărbatului, intrat ilegal pe teritoriul Moldovei.

În plus, poliția a inițiat schimbul de informații cu țara de origine a individului căutat.


Oamenii legii îndeamnă cetățenii care l-au văzut pe bărbatul care apare în imagini sau cunosc locul aflării acestuia să anunțe poliția la numărul de urgență 112.

Amintim că măsurile de securitate au fost înăsprite pe Aeroportul Internațional Chișinău, după ce în data de 30 iunie curent, un cetățean al Tadjikistanului a tras focuri de armă în interiorul Aeroportului, după ce i-a fost refuzată intrarea în țară.

În urma atacului, un polițist de frontieră și un angajat din securitatea aeroportuară au fost omorâți. Atacatorul a fost neutralizat de mascații sosiți la fața locului. Acesta a fost grav rănit, iar peste trei zile a murit pe patul de spital.


În căutare

S-a dus de acasă acum 2 luni și nu a mai revenit: Minora din imagini, căutată de părinți și poliție

Căutată cu disperare timp de două luni. O minoră de 14 ani din Orhei a dispărut fără urmă, iar familia acesteia și poliția o caută încontinuu. Minora a plecat de acasă în data de 27 decembrie 2023 și până în prezent nimeni nu cunoaște nimic despre locul aflării acesteia.

Publicat

Minora de 14 ani are înălțimea de 1,70 m, corpolență medie, păr șaten și ochi căprui.

În momentul plecării de acasă purta un hanorac de culoare maro, o geacă din denim și pantaloni de culoare neagră.

De menționat este că, fata a avut și anterior tentative de a fugi de acasă.


Oamenii legii îndeamnă persoanele care recunosc minora din imagine și cunosc informații despre locul aflării acesteia, să sune la numărul de urgență 112.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

Atenție la fata din imagini: Are 14 ani și este căutată de părinți și poliție deja de 3 săptămâni

UPDATE : Minora a fost găsită cu puțin timp în urmă în municipiul Bălți, în afara oricărui pericol. Despre asta a anunțat Poliția într-o notă informativă. Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Publicat

Știrea inițială: Poliția solicită suportul cetățenilor în vederea localizării unei minore de 14 ani din municipiul Bălți. Aceasta a plecat de la domiciliu la 26 ianuarie curent și până la moment nu a revenit.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

Un moldovean a murit, după ce a fost împușcat la Paris: Familia tânărului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

Un tânăr de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist în Franța, Paris, a decedat, după ce a fost împușcat de doi bărbați, care voiau să îi fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicită ajutor pentru repatrierea corpului.

Publicat

„Dorel Gancear s-a stins din viață în urma unui conflict cu persoane necunoscute. A fost împușcat mortal. Cu rugămintea rudelor am acceptat să fac această postare şi să vă rog să ne organizăm şi să adunăm suma necesară pentru repatrierea lui Dorel, scrie Unimedia.INFO.

Suntem mulți la Paris, dar şi în Italia, Germania, Olanda. Din numele părinților îndurerați vă rugăm să donați care și cât poate ca să fie repatriat corpul neînsuflețit a lui Dorel şi să poată părinții să îl înmormânteze.

Transferul puteți face direct pe contul bancar al tatălui lui Dorel, v-am ataşat contul bancar în poză. Haideți să ne mobilizăm cu toții, împreună vom putea ajuta acestă familie sfâşiată de durere.


Card bancar 4326170012598561 – IGOR GANCEAR”, se arată în mesajul postat pe rețele.


Citește mai departe

topul săptămânii