Rețele de socializare

Moldova

Noi detalii de la accidentul fatal din Bălți: Care este starea tinerei de 23 de ani, rămasă în viață

Accident de coșmar, pe traseul R-6, în direcția municipiului Bălți. Un tânăr de 24 de ani a decedat după ce a fost tamponat, pe rând, de două automobile. Iar o tânără de 23 de ani a ajuns la spital, în stare gravă.

Publicat

Totul a avut loc în seara de 22 noiembrie. Potrivit poliției, cei doi ar fi inițiat traversarea neregulamentară a străzii, când la un moment dat, un șofer de 55 de ani a dat peste ei. La scurt timp după impact, un alt automobil, condus de un bărbat de 58 de ani l-a călcat pe tânărul de 24 de ani, aflat la sol. În urma impactului, tânărul a decedat pe loc, iar tânăra de 23 de ani a fost transportată la spital în stare gravă.

NATALIA BRAȘOVEANU, PURTĂTOR DE CUVÂNT, SPITALUL CLINIC BĂLȚI: „Pacienta în vârstă de 23 de ani este internată în secția de reanimare. Pacienta se află în stare gravă. Este diagnosticată cu politraumatism”.

Ambii șoferi au fost supuși etilotestului, iar rezultatele au demonstrat că niciunul dintre ei nu se afla băut la volan. Cercetările pe caz continuă. Este de menționat că în ultimele 10 zile, cinci pietoni au decedat în accidente rutiere.


echipa.mdMoldova

/VIDEO/ Trei mașini, grav avariate în urma unui accident rutier în Capitală

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază în Capitală.

Publicat

Potrivit martorilor, totul s-ar fi întâmplat în preajma Centrului de Excelență în Construcții din cartierul Telecentru al sectorului Centru din Chișinău, transmite Știri.md.

Conform imaginilor distribuite pe rețelele sociale, în accident au fost implicate trei automobile, acestea fiind grav avariate.

Contactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că apelul la 112 a fost recepționat la ora 14:10, precum că pe strada Gheorghe Asachi, s-a produs un accident rutier.


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere, unde ajunși, polițiștii au stabilit că sunt implicate trei unități de transport: Mercedes, Nisan, Suzuki.

În urma impactului nimeni nu a pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Doi moldoveni, rămași fără mai multe telefoane noi la vamă

Doi moldoveni au rămas fără mai multe bunuri de consum, aduse ilegal din afara țării.

Publicat

În primul caz este vorba despre un șofer de 64 de ani, care venea din Ucraina în Republica Moldova. La punctul de trecere Palanca, mijlocul său de transport a fost supus unor verificări mai ample, iar căutările au dat rezultate.

Acesta avea mai multe ascunzișuri improvizate, unde ținea mărfuri de larg consum și mai multe telefoane mobile noi. Un caz similar s-a produs și la punctul de trecere de la Leușeni, unde un moldovean de 30 de ani, care venea din Germania împreună cu încă o persoană, a ascuns în mașina sa 6 telefoane mobile noi, nedeclarate în vamă.

În ambele cazuri, bunurile nedeclarate controlului vamal au fost ridicate, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu la o grădiniță din capitală. Pompierii au intervenit prompt

Incendiu la o grădiniță din capitală. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 06 decembrie, la școala-grădiniță numărul 88, de pe strada Costiujeni.

Publicat

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IGSU, incendiul nu s-a răspândit, arzând doar plafonul electric dintr-un cabinet.

Toți copiii au fost evacuați în siguranță până la venirea pompierilor.

Toate circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii