Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ A urcat băut la volan, apoi a încercat să scape de urmărirea poliției. BMW-ul șoferului de 40 de ani, evacuat la o parcare specială

A urcat băut la volan, apoi a încercat să scape de urmărirea poliției. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, prins în toiul nopții, în stare avansată de ebrietate.

Publicat

În noaptea de 16 noiembrie, în jurul orei 02.30, polițiștii de patrulare care monitorizau situația rutieră în zona satului Răzeni din raionul Ialoveni au observat un automobil de model BMW ce se deplasa haotic. Oamenii legii i-au făcut semn șoferului să oprească, acesta însă a ignorant cerințele polițiștilor.

În cele din urmă el a fost stopat și testat cu aparatul Drager.

Rezultat etilotestului a arătat o concentrație de aproape 9 ori mai mare decât cea admisă de lege. Prin urmare, bărbatul a fost înlăturat imediat de la volan, iar automobilul a fost ridicat și transportat la o parcare specială.


Șoferul va compărea în fața magistraților pentru condus în stare de ebrietate avansată și riscă până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul societății, cu anularea dreptului de a mai urca la volan.

echipa.md

 Moldova

/VIDEO/ Trei mașini, grav avariate în urma unui accident rutier în Capitală

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază în Capitală.

Publicat

Potrivit martorilor, totul s-ar fi întâmplat în preajma Centrului de Excelență în Construcții din cartierul Telecentru al sectorului Centru din Chișinău, transmite Știri.md.

Conform imaginilor distribuite pe rețelele sociale, în accident au fost implicate trei automobile, acestea fiind grav avariate.

Contactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că apelul la 112 a fost recepționat la ora 14:10, precum că pe strada Gheorghe Asachi, s-a produs un accident rutier.


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere, unde ajunși, polițiștii au stabilit că sunt implicate trei unități de transport: Mercedes, Nisan, Suzuki.

În urma impactului nimeni nu a pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Doi moldoveni, rămași fără mai multe telefoane noi la vamă

Doi moldoveni au rămas fără mai multe bunuri de consum, aduse ilegal din afara țării.

Publicat

În primul caz este vorba despre un șofer de 64 de ani, care venea din Ucraina în Republica Moldova. La punctul de trecere Palanca, mijlocul său de transport a fost supus unor verificări mai ample, iar căutările au dat rezultate.

Acesta avea mai multe ascunzișuri improvizate, unde ținea mărfuri de larg consum și mai multe telefoane mobile noi. Un caz similar s-a produs și la punctul de trecere de la Leușeni, unde un moldovean de 30 de ani, care venea din Germania împreună cu încă o persoană, a ascuns în mașina sa 6 telefoane mobile noi, nedeclarate în vamă.

În ambele cazuri, bunurile nedeclarate controlului vamal au fost ridicate, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu la o grădiniță din capitală. Pompierii au intervenit prompt

Incendiu la o grădiniță din capitală. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 06 decembrie, la școala-grădiniță numărul 88, de pe strada Costiujeni.

Publicat

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IGSU, incendiul nu s-a răspândit, arzând doar plafonul electric dintr-un cabinet.

Toți copiii au fost evacuați în siguranță până la venirea pompierilor.

Toate circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii