Rețele de socializare

Moldova

Accident mortal, provocat de un șofer băut. Una din pasagerele din mașină a decedat pe loc

Accident de groază în raionul Ialoveni. Un șofer de 43 de ani a urcat băut la volan și s-a inversat cu mașina într-un lan agricol. Una din cele două pasagere din mașină a decedat la fața locului.

Publicat

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Ialoveni, Mariana Didenco, în noaptea de 14 noiembrie, în jurul orei 2:30, poliția din Ialoveni a fost sesizată despre un accident rutier produs în localitatea Gangura.

La fața locului, polițiștii au stabilit, că un bărbat de 39 ani, în timp ce conducea un automobil de marca ,, Honda CRV”, din motive la moment neidentificate, în curbă a pierdut controlul asupra volanului, ca urmare s-a inversat pe partea laterală a carosabilului, fiind ulterior proiectat într-un lan agricol.

În urma traumatismelor primite o femeie de 43 ani, având calitate de pasager, a decedat la fața locului, iar șoferul cât și o altă pasageră de 41 ani au fost transportați la IMSP Medicină Urgentă din mun. Chișinău.


Conducătorul auto fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat 0,76 mg/l concentrația de alcool în aerul expirat.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în baza art. 264 Cod Penal, șoferul fiind reținut pe un termen de 72 ore.

Persoana vinovată riscă privarea de libertate pe un termen de la 4 la 8 ani.Moldova

/VIDEO/ Trei mașini, grav avariate în urma unui accident rutier în Capitală

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază în Capitală.

Publicat

Potrivit martorilor, totul s-ar fi întâmplat în preajma Centrului de Excelență în Construcții din cartierul Telecentru al sectorului Centru din Chișinău, transmite Știri.md.

Conform imaginilor distribuite pe rețelele sociale, în accident au fost implicate trei automobile, acestea fiind grav avariate.

Contactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că apelul la 112 a fost recepționat la ora 14:10, precum că pe strada Gheorghe Asachi, s-a produs un accident rutier.


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere, unde ajunși, polițiștii au stabilit că sunt implicate trei unități de transport: Mercedes, Nisan, Suzuki.

În urma impactului nimeni nu a pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Doi moldoveni, rămași fără mai multe telefoane noi la vamă

Doi moldoveni au rămas fără mai multe bunuri de consum, aduse ilegal din afara țării.

Publicat

În primul caz este vorba despre un șofer de 64 de ani, care venea din Ucraina în Republica Moldova. La punctul de trecere Palanca, mijlocul său de transport a fost supus unor verificări mai ample, iar căutările au dat rezultate.

Acesta avea mai multe ascunzișuri improvizate, unde ținea mărfuri de larg consum și mai multe telefoane mobile noi. Un caz similar s-a produs și la punctul de trecere de la Leușeni, unde un moldovean de 30 de ani, care venea din Germania împreună cu încă o persoană, a ascuns în mașina sa 6 telefoane mobile noi, nedeclarate în vamă.

În ambele cazuri, bunurile nedeclarate controlului vamal au fost ridicate, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu la o grădiniță din capitală. Pompierii au intervenit prompt

Incendiu la o grădiniță din capitală. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 06 decembrie, la școala-grădiniță numărul 88, de pe strada Costiujeni.

Publicat

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IGSU, incendiul nu s-a răspândit, arzând doar plafonul electric dintr-un cabinet.

Toți copiii au fost evacuați în siguranță până la venirea pompierilor.

Toate circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii