Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Aduceau marfă din Ucraina și o vindeau ilegal, la Bălți: Produse în valoare de peste 2 milioane de lei, depistate de polițiști

Ofițerii din cadrul Direcției Investigații Nord au deconspirat activitatea ilegală a unui grup de persoane care au pus în aplicare o schemă ilegală de vânzare a produselor fără acte de proveniență în localitățile din nordul țării, în special municipiul Bălți, fapt ce punea în pericol viața și sănătatea cetățenilor.

Publicat

Marfa era adusă ilegal din Ucraina și depozitată în imobilele ce aparțineau membrilor grupului.

Printre bunuri au fost depistate produse chimice (detergenți), cafea, țigări, băuturi alcoolice, otravă pentru șoareci, dar și diverse ambalaje și recipiente pentru realizarea lor în cantități mai mici.

În rezultatul mai multor percheziții efectuate în bunurile imobile și mobile ale figuranților au fost depistate și ridicate bunuri evaluate la peste 2 milioane de lei și mijloace bănești care se presupune a fi obținute din activitatea ilegală.


Totodată au fost efectuate două percheziții la doi agenți economici din mun. Bălți, în procesul cărora au fost depistate produse analogice.

O parte din marfa ridicată a fost expediată pentru efectuarea expertizei și prezentarea unui raport probatoriu pe caz.

Cazul a fost înregistrat și urmează a fi investigat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Persoanele suspectate, trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani, locuitori ai municipiului Bălți sunt cercetați în stare de libertate.Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Trei mașini, grav avariate în urma unui accident rutier în Capitală

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază în Capitală.

Publicat

Potrivit martorilor, totul s-ar fi întâmplat în preajma Centrului de Excelență în Construcții din cartierul Telecentru al sectorului Centru din Chișinău, transmite Știri.md.

Conform imaginilor distribuite pe rețelele sociale, în accident au fost implicate trei automobile, acestea fiind grav avariate.

Contactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că apelul la 112 a fost recepționat la ora 14:10, precum că pe strada Gheorghe Asachi, s-a produs un accident rutier.


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere, unde ajunși, polițiștii au stabilit că sunt implicate trei unități de transport: Mercedes, Nisan, Suzuki.

În urma impactului nimeni nu a pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Doi moldoveni, rămași fără mai multe telefoane noi la vamă

Doi moldoveni au rămas fără mai multe bunuri de consum, aduse ilegal din afara țării.

Publicat

În primul caz este vorba despre un șofer de 64 de ani, care venea din Ucraina în Republica Moldova. La punctul de trecere Palanca, mijlocul său de transport a fost supus unor verificări mai ample, iar căutările au dat rezultate.

Acesta avea mai multe ascunzișuri improvizate, unde ținea mărfuri de larg consum și mai multe telefoane mobile noi. Un caz similar s-a produs și la punctul de trecere de la Leușeni, unde un moldovean de 30 de ani, care venea din Germania împreună cu încă o persoană, a ascuns în mașina sa 6 telefoane mobile noi, nedeclarate în vamă.

În ambele cazuri, bunurile nedeclarate controlului vamal au fost ridicate, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu la o grădiniță din capitală. Pompierii au intervenit prompt

Incendiu la o grădiniță din capitală. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 06 decembrie, la școala-grădiniță numărul 88, de pe strada Costiujeni.

Publicat

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IGSU, incendiul nu s-a răspândit, arzând doar plafonul electric dintr-un cabinet.

Toți copiii au fost evacuați în siguranță până la venirea pompierilor.

Toate circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii