Rețele de socializare

Moldova

Un moment pentru viața Olgăi! Tânăra mamă a trei copii suferă de o boală grea și are nevoie de ajutorul nostru

Olga este o tânără din capitală, mamă a trei copii, care suferă de o boală grea și cere ajutorul oamenilor pentru a-și putea cumpăra în continuare medicamentele extrem de scumpe.

Publicat

Aceasta a lăsat un mesaj emoționant pe un site de caritate, în care cere ajutorul celor care au posibilitatea să o ajute.

„Sunt mămică a trei minunați copilași. În familia noastră s-a întâmplat o tragedie, mi-a fost depistat cancer de piele (melanom), cel mai agresiv cancer – regele tuturor cancerelor. Boala a progresat foarte repede. După o tomografie au fost depistate metastaze la cap, mi-au fost prescrise pastile si imunoterapie, diverse investigații la fiecare 2-3 luni care costă enorm de scump.

Atunci am înțeles cu adevărat ce înseamnă viața, că trebuie să lupt, să fiu puternică ca să-mi pot crește copilașii, să mă bucur de orice clipă cu ei. Mă rog la oamenii cu suflet mare și credință în Dumnezeu să mă ajute să-mi continui tratamentul care e costisitor pentru familia mea.


Dați-mi, vă implor, o șansă la viață!!!”. 

Orice donație, orice gest va fi un mare ajutor pentru Olga și pentru familia ei, pentru ca ea să rămână alături de soț și de cei trei copii ai săi.

Va rugăm nu treceți cu vederea această poveste. Orice share contează. Orice leuț donat e o speranța.


Doritorii de a dona pentru Olga o pot face pe site-ul Mcharity.org.

Expediați un SMS cu conținutul 092 la 9005 ( abonații Unite ) pentru a dona: 45 lei

Sună la numărul (0)900 09005 pentru apel voce din rețelele fixe, mobile Moldtelecom pentru a dona: 45 lei


Paypal
office@mcharity.org – notați pentru Olga Bolea

Revolut
IBAN: LT43 3250 0579 3096 9989
SWIFT: REVOLT21
Notați în comentariu – pentru Olga Bolea


MDL
Beneficiar: Fundația MCharity
Swift: AGRNMD2X
IBAN: MD22AG000000022514454458
DESTINAȚIA PLAȚII: pentru Olga Bolea

USD
Beneficiar: Fundația MCharity
Swift: AGRNMD2X
IBAN: MD54AG000000022514454464
DESTINAȚIA PLAȚII: pentru Olga Bolea

EUR
Beneficiar: Fundația MCharity
Swift: AGRNMD2X
IBAN: MD81AG000000022514454463
DESTINAȚIA PLAȚII: pentru Olga Bolea


Moldova

/VIDEO/ Trei mașini, grav avariate în urma unui accident rutier în Capitală

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază în Capitală.

Publicat

Potrivit martorilor, totul s-ar fi întâmplat în preajma Centrului de Excelență în Construcții din cartierul Telecentru al sectorului Centru din Chișinău, transmite Știri.md.

Conform imaginilor distribuite pe rețelele sociale, în accident au fost implicate trei automobile, acestea fiind grav avariate.

Contactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că apelul la 112 a fost recepționat la ora 14:10, precum că pe strada Gheorghe Asachi, s-a produs un accident rutier.


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere, unde ajunși, polițiștii au stabilit că sunt implicate trei unități de transport: Mercedes, Nisan, Suzuki.

În urma impactului nimeni nu a pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Doi moldoveni, rămași fără mai multe telefoane noi la vamă

Doi moldoveni au rămas fără mai multe bunuri de consum, aduse ilegal din afara țării.

Publicat

În primul caz este vorba despre un șofer de 64 de ani, care venea din Ucraina în Republica Moldova. La punctul de trecere Palanca, mijlocul său de transport a fost supus unor verificări mai ample, iar căutările au dat rezultate.

Acesta avea mai multe ascunzișuri improvizate, unde ținea mărfuri de larg consum și mai multe telefoane mobile noi. Un caz similar s-a produs și la punctul de trecere de la Leușeni, unde un moldovean de 30 de ani, care venea din Germania împreună cu încă o persoană, a ascuns în mașina sa 6 telefoane mobile noi, nedeclarate în vamă.

În ambele cazuri, bunurile nedeclarate controlului vamal au fost ridicate, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu la o grădiniță din capitală. Pompierii au intervenit prompt

Incendiu la o grădiniță din capitală. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 06 decembrie, la școala-grădiniță numărul 88, de pe strada Costiujeni.

Publicat

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IGSU, incendiul nu s-a răspândit, arzând doar plafonul electric dintr-un cabinet.

Toți copiii au fost evacuați în siguranță până la venirea pompierilor.

Toate circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii