Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Un bărbat s-a pornit la pescuit, intenționând să folosească unelte interzise. Planul i-a fost dat peste cap de poliția de frontieră

S-a pornit la pescuit în apele de frontieră intenționând să folosească unelte interzise prin lege. Este isprava unui bărbat de 40 de ani, locuitor al satului Crihana Veche din raionul Cahul, prins de polițiștii de frontieră în preajma unui bazin acvatic de la graniță.

Publicat

Totul a avut loc în data de 29 septembrie.

Oamenii legii au oprit pentru verificări un bărbat care se deplasa cu căruța spre un bazin acvatic din preajmă. Acesta nu avea acte asupra sa și nici nu primise aviz de permitere a deplasării în zonei de frontieră. În căruța acestuia, forțele de ordine au depistat o undiță electrică, un acumulator și o plasă de mici dimensiuni.

Fiind întrebat, bărbatul s-a eschivat să-și recunoască fapta, declarând că ansamblul electric nu i-ar aparține.


Ca urmare a celor depistate, persoana a fost condusă la subdiviziunea de frontieră, și amendată cu 600 de lei pentru încălcarea regimului zonei de frontieră. Totodată, uneltele de pescuit, interzise prin lege, au fost ridicate până la stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cercetările pe caz continuă.Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Trei mașini, grav avariate în urma unui accident rutier în Capitală

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază în Capitală.

Publicat

Potrivit martorilor, totul s-ar fi întâmplat în preajma Centrului de Excelență în Construcții din cartierul Telecentru al sectorului Centru din Chișinău, transmite Știri.md.

Conform imaginilor distribuite pe rețelele sociale, în accident au fost implicate trei automobile, acestea fiind grav avariate.

Contactată de Știri.md, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, ne-a declarat că apelul la 112 a fost recepționat la ora 14:10, precum că pe strada Gheorghe Asachi, s-a produs un accident rutier.


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere, unde ajunși, polițiștii au stabilit că sunt implicate trei unități de transport: Mercedes, Nisan, Suzuki.

În urma impactului nimeni nu a pătimit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Doi moldoveni, rămași fără mai multe telefoane noi la vamă

Doi moldoveni au rămas fără mai multe bunuri de consum, aduse ilegal din afara țării.

Publicat

În primul caz este vorba despre un șofer de 64 de ani, care venea din Ucraina în Republica Moldova. La punctul de trecere Palanca, mijlocul său de transport a fost supus unor verificări mai ample, iar căutările au dat rezultate.

Acesta avea mai multe ascunzișuri improvizate, unde ținea mărfuri de larg consum și mai multe telefoane mobile noi. Un caz similar s-a produs și la punctul de trecere de la Leușeni, unde un moldovean de 30 de ani, care venea din Germania împreună cu încă o persoană, a ascuns în mașina sa 6 telefoane mobile noi, nedeclarate în vamă.

În ambele cazuri, bunurile nedeclarate controlului vamal au fost ridicate, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu la o grădiniță din capitală. Pompierii au intervenit prompt

Incendiu la o grădiniță din capitală. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 06 decembrie, la școala-grădiniță numărul 88, de pe strada Costiujeni.

Publicat

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții IGSU, incendiul nu s-a răspândit, arzând doar plafonul electric dintr-un cabinet.

Toți copiii au fost evacuați în siguranță până la venirea pompierilor.

Toate circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.


echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii