Rețele de socializare

Moldova

Un bărbat de 43 de ani, găsit spânzurat, la Sîngerei

Un bărbat de 43 de ani a a fost găsit spânzurat în locuința sa. Descoperirea macabră a avut loc în amiaza zilei, în localitatea Sîngereii Noi, din raionul Sîngerei.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, victima s-a dovedit a fi un bărbat de 43 de ani. Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă, fapt care îi face pe oamenii legii să considere că ar fi vorba despre un caz de suicid, scrie Deschide.MD.

Angajații IP Sîngerei cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul, dar și motivul care l-a făcut să recurgă la acest gest disperat.


Advertisement

Moldova

„Îți împușc picioarele acuși, mizerie!”: O tânără a scos arma, într-un conflict în stradă, la Comrat

Scandal în plină stradă la Comrat, lângă piața din oraș.

Publicat

O femeie a scos, la un moment dat, o armă pentru a se apăra, spune ea, într-o ceartă iscată cu un bărbat, potrivit Unimedia.INFO.

„Ne-am certat, după care a venit și m-a lovit în ficat. Au fost oameni care au văzut totul. A trebuit să iau o armă ca să-l bag în mașină și să mă lase în pace. Dacă vine vorba de proces, camerele de pe clădiri au surprins totul”, a povestit femeia.

Conflictul a avut loc lângă Piața Centrală din Comrat.


Oamenii legii nu au oferit vreun comentariu pe acest caz.


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Condamnat pentru violul a două minore. Acesta le-ar fi ademenit în parc sub pretextul de a coace frigărui

Un chișinăuian de 49 de ani a fost recunoscut vinovat de violul a două minore. Acesta își va petrece următorii 20 de ani în spatele gratiilor.

Publicat

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, totul ar fi avut loc în seara de 3 mai 2022. Acuzatul ar fi invitat două minore într-un parc din capitală, sub pretextul de a pregăti frigărui. Inițial, ele ar fi refuzat, însă individual le-ar fi amenințat cu aplicarea violenței fizice, fetele fiind obligate să accepte invitația.

Ajunși în parc, bărbatul ar fi întreținut cu ambele rapoarte sexuale forțate. Ulterior, el le-ar fi rugat să nu spună nimănui despre cele întâmplate și le-ar fi promis bani, însă minorele, în aceeași zi, au anunțat părinții, care s-au adresat la poliție. Pe tot parcursul anchetei, inculpatul a pledat nevinovat.

De menționat că acesta nu e la prima abatere de ordin penal.


În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Bărbatul care a legat un câine de tractor și l-a târât prin sat a fost identificat de poliție

Bărbatul care a legat un câine de tractor și l-a târât prin sat a fost identificat de poliție. Informația a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al IP Strășeni, Mariana Didenco. Potrivit acesteia, bărbatul va fi cercetat sub aspectul art. 157 din Cod Contravențional (Cruzimea față de animale). Toate materialele au fost remise conform competenței pentru examinare și adoptarea unei decizii pe caz de către ANSA.

Publicat

Sursa Foto: Paranteze.md

Un caz de o cruzime greu de imaginat a apărut pe rețelele de sociale săptămâna trecută.

Un bărbat a legat un câine de un tractor și l-a târât pur și simplu prin sat. Motivul pentru care ar fi ales să facă acest lucru fiind unul incredibil: l-a găsit la gunoi și îl ducea acasă. Câinele a fost salvat de câțiva bărbați, care l-au oprit pe bărbat și au filmat incidentul.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!


Citește mai departe

topul săptămânii