Rețele de socializare

Moldova

Accident tragic la Cahul: O tânără de 20 de ani a murit la spital

O tânără a murit pe patul de spital, după ce mașina cu care s-a răsturnat. Accidentul a avut loc ieri, 14 Iunie, în apropiere de localitatea Lebedenco din raionul Cahul.

Publicat

Contactată de Știri.md, Cristina Ciobanu, ofițerul de presă din cadrul IP Cahul, ne-a declarat că accidentul s-a produs la ora 09:25, în satul Lebedenco, raionul Cahul.

Atunci, un mijloc de transport de model AQURA a derapat de pe traseu.

O femeie de 41 ani se deplasa din Cahul în satul Lebedenco, raionul Cahul.


Șoferița nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului și a derapat de pe traseu.

Automobilul s-a inversat în cuvetă, pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului, pasagera acesteia de 20 ani a fost transportată la Spitalul Raional Cahul, în secția de reanimare.


Acolo, în jurul orei 18:10, în urma leziunilor primite, în secția de reanimare din incinta Spitalului Raional Cahul, a decedat.

Angajații IP Cahul investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.Moldova

Incident de groază, la Ștefan Vodă: O fetiță de numai un anișor a fost ucisă de o vacă

Publicat

O copilă de doar un an a decedat în această seară după ce a fost lovită de o vacă. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, scrie Deschide.MD.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au apelat la Serviciul 112. Cu regret, copilul a decedat în drum spre spital.

Cazul este investigat de polițiști în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ „Laborator de droguri”, depistat într-un apartament din Bender: Proprietarul riscă pușcărie

Un bărbat de 43 de ani cu antecedente penale și-ar fi transformat apartamentul din Bender în speluncă de droguri.

Publicat

Potrivit milițienilor din regiune, bărbatul primea la el acasă „musafiri” care preparau și consumau substanțe interzise. Acesta a fost reținut după ce vecinii s-ar fi plâns că din apartamentul său se emană un miros insuportabil.

Veniți la fața locului în amiaza de 27 iunie, milițienii din regiune i-au găsit în locuință pe proprietar și pe încă doi bărbați, vizual sub influența drogurilor, care preparau substanțe narcotice. În bucătărie au fost depistate și utilaje pentru preparare, dar și o seringă cu o dos de opium.

Investigațiile continuă, iar proprietarul apartamentului riscă până la 3 ani de pușcărie.


echipa.md

 


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a ucis o bătrână, iar cadavrul l-a ascuns într-o movilă cu bălegar, la Telenești

Un tânăr a fost reținut în această după-amiază fiind suspectat că a ucis cu sânge rece o femeie. Crima a avut loc în weekend, în localitatea Tîrșiței din raionul Telenești.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, ar fi un tânăr de 20 de ani care a fost încătușat de oamenii legii fiind suspectat că a ucis o femeie în vârstă de 76 de ani, scrie Deschide.MD.

Cadavrul victimei a fost găsit ieri în adiacentul curții sale într-o grămadă de bălegar.

Medicii-legiști au stabilit că pe suprafața cadavrulu i sunt prezente mai multe smene de moarte violentă, printre care o plagă penetrantă a mandibulei,în regiunea maxilarului inferior.


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar tânărul, dacă vinovăția sa va fi demonstrată, riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.


Citește mai departe

topul săptămânii