Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Imagini cu impact emoțional! Vadul lui Vodă: Cadavrul unui bărbat a fost retras din râul Nistru

Descoperire macabră în râul Nistru. Cadavrul unui bărbat a fost observat în apă.

Publicat

Cazul a avut loc în data de 12 iunie în orășelul Vadul lui Vodă. Conform informației oferite de ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natali Stati, apelul cu solicitarea ajutorului a parvenit în jurul orei 11.30.  Apelantul a comunicat că un bărbat s-ar fi înecat.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al poliției, împreună cu medicul legist, dar și salvatori pentru a recupera persoana decedată din râu. În cadrul documentarii a fost constatat că, acesta era în vârsta de 45 de ani.

El, împreună cu doi prieteni de-a lui au consumat băuturi alcoolice. Ulterior bărbatul de 45 de ani a intrat în apă să se scalde și nu a mai ieșit. După mai mult timp de căutări, cadavrul acestuia a fost depistat și retras la mal de către salvamarii stației de salvare pe apa Vadul lui Vodă, în comun cu scafandrii DRCS IGSU.


Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

echipa.md

 


 


Advertisement

Moldova

Incident de groază, la Ștefan Vodă: O fetiță de numai un anișor a fost ucisă de o vacă

Publicat

O copilă de doar un an a decedat în această seară după ce a fost lovită de o vacă. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, scrie Deschide.MD.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au apelat la Serviciul 112. Cu regret, copilul a decedat în drum spre spital.

Cazul este investigat de polițiști în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ „Laborator de droguri”, depistat într-un apartament din Bender: Proprietarul riscă pușcărie

Un bărbat de 43 de ani cu antecedente penale și-ar fi transformat apartamentul din Bender în speluncă de droguri.

Publicat

Potrivit milițienilor din regiune, bărbatul primea la el acasă „musafiri” care preparau și consumau substanțe interzise. Acesta a fost reținut după ce vecinii s-ar fi plâns că din apartamentul său se emană un miros insuportabil.

Veniți la fața locului în amiaza de 27 iunie, milițienii din regiune i-au găsit în locuință pe proprietar și pe încă doi bărbați, vizual sub influența drogurilor, care preparau substanțe narcotice. În bucătărie au fost depistate și utilaje pentru preparare, dar și o seringă cu o dos de opium.

Investigațiile continuă, iar proprietarul apartamentului riscă până la 3 ani de pușcărie.


echipa.md

 


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a ucis o bătrână, iar cadavrul l-a ascuns într-o movilă cu bălegar, la Telenești

Un tânăr a fost reținut în această după-amiază fiind suspectat că a ucis cu sânge rece o femeie. Crima a avut loc în weekend, în localitatea Tîrșiței din raionul Telenești.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, ar fi un tânăr de 20 de ani care a fost încătușat de oamenii legii fiind suspectat că a ucis o femeie în vârstă de 76 de ani, scrie Deschide.MD.

Cadavrul victimei a fost găsit ieri în adiacentul curții sale într-o grămadă de bălegar.

Medicii-legiști au stabilit că pe suprafața cadavrulu i sunt prezente mai multe smene de moarte violentă, printre care o plagă penetrantă a mandibulei,în regiunea maxilarului inferior.


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar tânărul, dacă vinovăția sa va fi demonstrată, riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.


Citește mai departe

topul săptămânii