Rețele de socializare

Moldova

Doi bărbați au fost depistați strangulați în raioanele Drochia și Anenii Noi

Cadavrele a doi bărbați au fost găsite spânzurate în această dimineață în localitatea Speia, Anenii Noi, și Pelenia, din raionul Drochia.

Publicat

În primul caz este vorba despre un tânăr de 27 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit în jurul orei 04:55, fiind spânzurat într-un copac de pe malul râului Nistru, transmite deschide.md

Cel de-al doilea caz a avut loc câteva ore mai târziu, după ce o femeie a sunat la 112, în jurul orei 08:26, și a sesizat despre faptul că un bărbat s-a spânzurat într-o casă din localitatea Pelenia, Drochia.

La fața locului oamenii legii au stabilit că victima este un bărbat de 37 de ani.


În ambele cazuri, pe suprafața cadavrelor medicii-legiști, care au intervenit la fața locului, nu au depistat semne de moarte violentă.

Oamenii legii au inițiat două procese penale pentru a stabili toate circumstanțele în care s-au produs tragediile, dar și motivele care i-au făcut pe cei doi bărbați să recurgă la acest gest disperat.Moldova

Incident de groază, la Ștefan Vodă: O fetiță de numai un anișor a fost ucisă de o vacă

Publicat

O copilă de doar un an a decedat în această seară după ce a fost lovită de o vacă. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, scrie Deschide.MD.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au apelat la Serviciul 112. Cu regret, copilul a decedat în drum spre spital.

Cazul este investigat de polițiști în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ „Laborator de droguri”, depistat într-un apartament din Bender: Proprietarul riscă pușcărie

Un bărbat de 43 de ani cu antecedente penale și-ar fi transformat apartamentul din Bender în speluncă de droguri.

Publicat

Potrivit milițienilor din regiune, bărbatul primea la el acasă „musafiri” care preparau și consumau substanțe interzise. Acesta a fost reținut după ce vecinii s-ar fi plâns că din apartamentul său se emană un miros insuportabil.

Veniți la fața locului în amiaza de 27 iunie, milițienii din regiune i-au găsit în locuință pe proprietar și pe încă doi bărbați, vizual sub influența drogurilor, care preparau substanțe narcotice. În bucătărie au fost depistate și utilaje pentru preparare, dar și o seringă cu o dos de opium.

Investigațiile continuă, iar proprietarul apartamentului riscă până la 3 ani de pușcărie.


echipa.md

 


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a ucis o bătrână, iar cadavrul l-a ascuns într-o movilă cu bălegar, la Telenești

Un tânăr a fost reținut în această după-amiază fiind suspectat că a ucis cu sânge rece o femeie. Crima a avut loc în weekend, în localitatea Tîrșiței din raionul Telenești.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, ar fi un tânăr de 20 de ani care a fost încătușat de oamenii legii fiind suspectat că a ucis o femeie în vârstă de 76 de ani, scrie Deschide.MD.

Cadavrul victimei a fost găsit ieri în adiacentul curții sale într-o grămadă de bălegar.

Medicii-legiști au stabilit că pe suprafața cadavrulu i sunt prezente mai multe smene de moarte violentă, printre care o plagă penetrantă a mandibulei,în regiunea maxilarului inferior.


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar tânărul, dacă vinovăția sa va fi demonstrată, riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.


Citește mai departe

topul săptămânii