Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Incident bizar, în trafic

Incident bizar, în trafic. Pe rețelele de socializare a apărut o secvență video din care ar reieși că în timp ce polițiștii de patrulare verificau actele unor șoferi, de la unul din ei ar fi fost sustrasă arma din dotare.

Publicat

Imaginile au fost surprinse și plasate pe o rețea de socializare în data de 9 iunie. Autorul postării scrie că „În timpul verificării documentelor mai multor șoferi, polițiștii rutieri au constatat dispariția unei arme din automobilul de serviciu”.

DIN DISCUȚIILE SURPRINSE LA FAȚA LOCULUI:

„- Pistoletul este acolo?
– Este, este.
– Pistoletul, pistoletul a dispărut.
– Acuși va veni stăpânul.
– Măi, dar cine și-a vârât botul aici?
– Dar ce a fost acolo, pistoletul a dispărut?”.


După ce imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, poliția a venit cu explicații. Potrivit ofițerului de presă de la INSP, Natalia Golovco incidentul a fost filmat de către un pasager dintr-o mașină oprită pentru verificări ce era ghidată de un șofer în stare ușoară de ebrietate, ce avea concentrația de alcool în aerul expirat de 0.17 mg/l.

În timpul documentării șoferului, pasagerul a fost cel care a pus întrebarea referitoare la armă, de aceea a început această discuție între polițiști, însă de fapt, nicio armă nu dispăruse. Totodată oamenii legii precizează că fiecare armă din dotare este asigurată cu un cordon spiralat de siguranță și este practic imposibil ca acesta să fie scos sau să cadă din toc.

În acest context, oamenii legii precizează că informația este eronată și solicită cetățenilor să nu dezinformeze publicul cu postări menite să denigreze imaginea Poliției.

echipa.mdEdiție TV

/VIDEO/ Tânăra din imagini, căutată cu disperare de rude: Și-ar fi luat pașaportul și a plecat de acasă

A dispărut fără veste. Tânăra din imagini este căutată cu disperare de rudele ei după ce ea și-ar fi luat actele și a plecat într-o direcție necunoscută.

Publicat

La poliție s-a adresat tatăl fetei care a declarat că, în data de 3 iulie, fiica sa pe nume Nadejda a plecat de acasă din satul Călugăr Raionul Fălești și este de negăsit. Mai mult, ea ar fi luat cu ea și pașaportul internațional. Rudele spun că cineva ar fi văzut-o coborând dintr-un microbuz în zona circului din capitală.

Nadejda are înălțimea de 1.55m, corpolența medie, părul șaten ți ochii albaștri. În ziua dispariției ea purta o geacă roșie și pantaloni de culoare neagră.

Rudele au mai spus poliției că tânăra se află la evidența medicului psihiatru. În acest context, persoanele care au recunoscut tânăra din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 066 594.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Femeie snopită în bătăi de concubin, în capitală. Vecinii: Ei mereu consumă alcool, apoi se bat

Alcool și bătăi crâncene. Este atmosfera în care sunt nevoiți să trăiască locuitorii unui bloc din sectorul Botanica al capitalei și totul din cauza unui cuplu care ar duce un mod de viață antisocial.

Publicat

La adresa redacției noastre s-a adresat unul din vecini în data de 2 iulie, după ce bărbatul, fiind în stare de ebrietate și-a snopit soția în bătăi. Potrivit bărbatului, care este peste hotare, soția și fiica lui au fost cele care au găsit femeia plină de vânătăi și hemotoame.

Copila lui s-a speriat atât de tare încât a leșinat și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Vecinii spun că atât bărbatul cât și femeia lui sunt consumatori activi de alcool și duc un mod de viață antisocial. Mai mult, el își snopește concubina în bătăi cu regularitate. Drept dovadă, vecinul a expediat un alt filmuleț surprins anterior în același apartament.


Am încercat să obținem detalii de la poliție, însă, până la moment, nu am primit niciun răspuns. Cu detalii despre cele petrecute în acel apartament vom reveni ulterior.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Incendiu pe traseul Bălți-Edineț. O remorcă cu 22 de tone de tutun a luat foc din mers

Imagini devastatoare surprinse pe traseul Bălți-Edineț. Un autocamion care transporta 22 de tone de tutun a luat foc din mers. Totul a avut loc în amiaza de 4 iulie, în apropiere de localitatea Brătușenii Noi din raionul Edineț.

Publicat

Primele imagini de la fața locului au fost postate pe un site local de știri. În imagini se poate observa autocamionul cuprins de flăcări în totalitate, un fum negru care se ridică spre cer, dar și pompierii care încearcă să lichideze focul.

Potrivit datelor oferite de către pompieri, șoferul autocamionul care transporta 21.5 tone de tutun se îndrepta spre Kiev, Ucraina. La un moment dat, conducătorul a observat flăcările izbucnite parcă din senin și a oprit la marginea drumului.

În clipa următoare, vehiculul a început să ardă cu putere. În mai puțin de 20 de minute, salvatorii au localizat incendiul fără ca cineva să aibă de suferit.


Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii