Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Un minor a snopit în bătăi un bărbat într-o stație de așteptare. Imaginile șocante – plasate pe Tik-Tok

Un nou content șocant a fost făcut public pe rețelele de socializare. De această dată, un minor de 16 ani a fost surprins cum îl snopește în bătăi pe un bărbat într-o stație de așteptare.

Publicat

Vă atenționăm cu urmează imagini cu impact emoțional. Cazul a avut loc la sfârșit de aprilie, în satul Zoloceni din raionul Criuleni, imaginile însă au fost făcute publice recent. În acestea se poate observa băiatul care-l bate crunt cu mâinile și picioarele pe un bărbat aflat în stație. Toată scena a fost filmată e verișoara minorului.

După ce secvența video a apărut pe internet, oamenii legii au început cercetările și au identificat persoanele implicate. Astfel s-a aflat că totul ar fi început după ce o femeie l-a găsit la ea în casă pe bărbatul agresat. Proprietara nu-l cunoaște și nici nu știa despre scopul cu care a intrat în locuință. Aceasta l-a alungat pe bărbat din casă, iar mai apoi i-a povestit totul nepotului său. Enervat, minorul de 16 ani l-a găsit pe bărbatul în cauză în stația de așteptare din sat și l-a luat la bătaie.

Minorul și-a încetat acțiunile agresive după ce mătușa acestuia a intervenit, și l-a convins să-l lase în pace. Până la moment victima nu a fost identificată. Amintim că în data de 28 mai o altă bătaie crâncenă a avut loc în satul Biești din raionul Orhei.


Acolo, o minoră de 16 ani a fost bătută cu cruzime de alte fete, la fel minore, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, după ce victima ar fi jignit-o pe mama uneia dintre agresoare.

Aceasta la moment se află în secția de traumatologie a spitalului rațional Orhei, iar poliția a iniția o cauză penală, pentru huliganismul agravat, care se pedepsește cu închisoare de la 3 la 7 ani.


Ediție TV

Ploile şi grindina din ultima perioadă au făcut ravagii în mai multe localități din ţară. Sute de hectare de teren, distruse

Ploile şi grindina din ultima perioadă au făcut ravagii în mai multe localități din ţară.

Publicat

Cel mai mult au avut de suferit culturile agricole fiind afectate de grindina care în unele localități, preponderent din raionul Nisporeni, a căzut de mărimea unui ou de găină.

Totodată, IGSU a făcut totalurile intemperiilor înregistrate în țară în perioada 30 mai – 3 iunie.

Cele mai mari prejudicii s-au înregistrat în sudul țării, potrivit datelor IGSU.


În satul Etulia din raionul Vulcănești, grindina a distrus circa 360 ha livadă de nuci, 200 ha de floarea soarelui și 200 ha de orz. Iar pe teritoriul raionului Basarabeasca, mai ales în satul Bașcalia ploile torențiale au distrus circa 750 de metri de drum asfaltat și 70 m2 de peliculă de pe o seră.

Tot aici, ploile abundente au afectat grav 62 ha de viță de vie, 448 ha de grâu, 111 ha de porumb, 179 ha de orz, 7 ha de mazăre, dar și 217 ha de floare soarelui. Comisiile pentru situații excepționale raionale urmează să estimeze suma prejudiciilor materiale.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

Sîngerei: Un tânăr de 24 de ani a murit într-un cumplit accident de motocicletă. Pasagera acestuia a ajuns la spital.

Accident cu sfârșit tragic în raionul Sîngerei. Un tânăr de 24 de ani a murit în circumstanțe dramatice, după ce a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea.

Publicat

Accidentul s-a produs în seara zilei de 1 mai în localitatea Țîpletești, raionul Sîngerei. Potrivit datelor preliminare, motociclistul de 24 de ani, împreună cu o pasageră de 20 de ani, s-ar fi deplasat prin localitate, iar la un moment dat, într-o curbă periculoasă, ar fi pierdut controlul ghidonului și s-ar fi tamponat cu putere într-un obstacol de pe marginea drumului.

În urma coliziunii, cei doi tineri au fost transportați de urgență la Spitalul Clinic municipal Bălți de către un echipaj de ambulanță, însă din nefericire motociclistul a decedat în drum spre spital.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul accident.


echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

Incendiu în orașul Căușeni: O clădire cu trei etaje în care se află un supermarket, o cafenea, dar și un magazin de mobilă a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu de proporții în sudul țării. O clădire cu trei etaje în care se află un supermarket, o cafenea, dar și un magazin de mobilă a fost cuprinsă de flăcări, în orașul Căușeni, iar zeci de pompieri și salvatori au intervenit la fața locului.

Publicat

Focul a izbucnit în după amiaza zilei de 30 aprilie, iar martorii, panicați de cele întâmplate, au sunat imediat la Serviciul 112. În urma apelului, a fost aplicat planul sporit de intervenție, la fața locului venind cinci echipe de pompieri și salvatori.

Angajații IGSU au stabilit că incendiul s-a produs într-o anexă din spatele clădirii cu trei nivele, iar focul se răspândea deja spre acoperișul construcției. Pe lângă flăcările puternice, și fumul dens s-a răspândit la zeci de metri distanță.

Pompierii și salvatorii au luptat cu flăcările timp de câteva ore pentru a le localiza și stinge. Din fericire, nu au fost raportate victime, incendiul provocând doar daune materiale. Deocamdată nu se cunoaște de la ce ar fi pornit incendiul, circumstanțele urmând a fi examinate de specialiști.Citește mai departe

topul săptămânii