Rețele de socializare

Moldova

Caz șocant în Chișinău. Tânără de 19 ani violată sub viaduct de un fost pușcăriaș

Clipe de groază pentru o tânără, după ce a fost atacată de un individ și violată sub viaduct. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15 Mai, în jurul orei 01:48, în cartierul Malina Mică, din capitală.

Publicat

Surse apropiate anchetei, au declarat pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi o tânără de 19 ani. Aceasta se deplasa spre casă când a fost atacată de un individ, pe strada Gheorghe Cașu, care ulterior ar fi tras-o forțat sub viaduct și a violat-o în mod pervers.

După ce a scăpat din mâinile agresorului, tânără a fugit acasă și a sesizat poliția despre coșmarul prin care a trecut.

Pe urme fierbinți, oamenii legii l-au identificat pe individ, care s-a dovedit a fi un tânăr de 19 ani, originar din stânga Nistrului, anterior judecat, dar și care nu se cunoștea cu victima. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru viol.


Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, dar și Diana Fetco, ofițerul de presă al IGP, nu au răspuns la apelurile insistente ale reporterilor Deschide.MD pentru a confirma / infirma existența unui asemenea caz, sau pentru a oferi mai multe detalii.Moldova

Incident de groază, la Ștefan Vodă: O fetiță de numai un anișor a fost ucisă de o vacă

Publicat

O copilă de doar un an a decedat în această seară după ce a fost lovită de o vacă. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, scrie Deschide.MD.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au apelat la Serviciul 112. Cu regret, copilul a decedat în drum spre spital.

Cazul este investigat de polițiști în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ „Laborator de droguri”, depistat într-un apartament din Bender: Proprietarul riscă pușcărie

Un bărbat de 43 de ani cu antecedente penale și-ar fi transformat apartamentul din Bender în speluncă de droguri.

Publicat

Potrivit milițienilor din regiune, bărbatul primea la el acasă „musafiri” care preparau și consumau substanțe interzise. Acesta a fost reținut după ce vecinii s-ar fi plâns că din apartamentul său se emană un miros insuportabil.

Veniți la fața locului în amiaza de 27 iunie, milițienii din regiune i-au găsit în locuință pe proprietar și pe încă doi bărbați, vizual sub influența drogurilor, care preparau substanțe narcotice. În bucătărie au fost depistate și utilaje pentru preparare, dar și o seringă cu o dos de opium.

Investigațiile continuă, iar proprietarul apartamentului riscă până la 3 ani de pușcărie.


echipa.md

 


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a ucis o bătrână, iar cadavrul l-a ascuns într-o movilă cu bălegar, la Telenești

Un tânăr a fost reținut în această după-amiază fiind suspectat că a ucis cu sânge rece o femeie. Crima a avut loc în weekend, în localitatea Tîrșiței din raionul Telenești.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, ar fi un tânăr de 20 de ani care a fost încătușat de oamenii legii fiind suspectat că a ucis o femeie în vârstă de 76 de ani, scrie Deschide.MD.

Cadavrul victimei a fost găsit ieri în adiacentul curții sale într-o grămadă de bălegar.

Medicii-legiști au stabilit că pe suprafața cadavrulu i sunt prezente mai multe smene de moarte violentă, printre care o plagă penetrantă a mandibulei,în regiunea maxilarului inferior.


Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar tânărul, dacă vinovăția sa va fi demonstrată, riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.


Citește mai departe

topul săptămânii