Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Vitezomani amendați de poliție pe traseele din țară: unul din șoferi a încercat să mituiască oamenii legii

Vitezomani amendați de poliție pe traseele din țară. Ca să scape nepedepsit, unul dintre ei ar fi încercat să mituiască inspectorii de patrulare. În primul caz, șoferul unui automobil înregistrat în străinătate se deplasa pe strada Bulgară din municipiul Bălți cu 82 km/h.

Publicat

Conducătorul auto de 36 de ani, locuitor al satului Văratic din raionul Rîșcani, a fost oprit de oamenii legii pentru a-fi întocmit proces verbal.

Automobilistul, însă, în speranța că va scăpa nepedepsit, a lăsat în în buzunarul portierei drepte din față a automobilului de serviciu 500 de lei. Oamenii legii însă au refuzat mita, iar pentru încălcarea regimului de viteză, el a a fost sancționat cu 900 de lei și 4 puncte de penalizare. Un alt caz a avut loc în orașul Comrat. Acolo un șofer a fost surprins deplasându-se cu 114 km/h, când limita maximă admisă de lege este de 50 km/h.

De această dată, conducătorul auto s-a ales cu 5 puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei.


Conform datelor oferite de INSP; de la începutul anului, din cauza nerespectării regimului de viteză s-au produs 198 de accidente rutiere, în urma cărora 31 de persoane au decedat, iar alte 227 au fost rănite.

echipa.mdMoldova

Amenința că se va arunca în gol: Un bărbat a încercat să sară de la etajul cinci al unui bloc de locuit, la Comrat

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă, la Comrat.

Publicat

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 mai, scrie gagauzinfo.md. În timp ce era în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că va sări de la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Lenin.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au reușit să intre într-o conversație cu bărbatul și să-l convingă să nu sară.

La momentul actual, psihologii lucrează cu bărbatul.


 

 


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat a ajuns în reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă

Sezonul estival este în prag. Odată cu micile plăceri ale verii, vin și pericolele. Este și cazul a unui tânăr de 29 de ani.

Publicat

Acesta a vrut să se scalde în râul Nistru, dar a ajuns în secția de reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă.

Totul s-a întâmplat în data de 21 mai. Victima, locuitorul orașului  Tiraspol, împreună cu prietenii săi au ieșit la plimbare de-a lungul râului. Tânărul  de 29 de ani a decis să înoate. Acesta a efectuat o săritură în apă și s-a lovit cu capul de fundul râului. Acesta imediat și-a pierdut cunoștința.

Din fericire, prietenii au observat rapid prietenul plutind în stare inconștientă pe apă și l-au retras la mal.


La locul faptei a intervenit o ambulanță. Tânărul și-a revenit și a comunicat medicilor că nu își poate mișca corpul și picioarele.

După ce acesta a fost internat la spital în secția de reanimare, medicii au constatat că acesta are fractură la coloana vertebrală.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


T.me/mvdpmr

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Chișinău: Un bărbat care suferea de convulsii a fost observat și ajutat de carabinieri

A primit ajutor medical, după ce un echipaj de carabinieri l-a identificat într-un parc din capitală.

Publicat

La data de 21 mai curent, un echipaj de carabinieri a Direcției regionale ”Centru”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Calea Ieșilor, au observat o persoană de gen masculin căzută la sol ce avea convulsii.

Militarii au reacționat imediat, acordând bărbatului primul ajutor. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112, carabinierii au solicitat ambulanța la fața locului.

La scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență.


În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri îndeamnă, în cazul când observați persoane ce se află în dificultate, să apelați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul unic 112.


Citește mai departe

topul săptămânii