Rețele de socializare

Moldova

Trei tineri au fost reținuți fiind suspectați de furt dintr-o casă din Hîncești

La 2 aprilie curent, polițiștii din Hîncești au fost sesizați despre un caz de furt.

Publicat

Victima, un bărbat de 23 de ani, locuitor al satului Lăpușna din raionul Hîncești, a comunicat oamenilor legii că a depistat lipsa mai multor bunuri și instrumente electrice din gospodărie.

La fața locului polițiștii au stabilit că persoane necunoscute, prin forțarea geamului, au pătruns în domiciliu, de unde au sustras două motoferestrăie, un polizor unghiular, un aparat de găurit, o bormașină și alte bunuri (îmbrăcăminte și încălțăminte), astfel cauzându-i victimei un prejudiciu în sumă de 14.700 de lei.

Ca urmare a acțiunilor de urmărire penală întreprinse de polițiști au fost identificați și reținuți trei suspecți cu vârstele cuprinse între 19 și 21 de ani, originari din raionul Hîncești, anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor patrimoniale.


A fost ridicat și automobilul de marca ”Ford Taurus”, care ar fi fost folosit la comiterea infracțiunii de către suspecți și o parte din bunurile sustrase.

Bănuiții au fost reținuți pentru 72 ore. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt.

Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de o asemenea infracțiune se pedepseşte cu amendă de la 32 500 la 67 500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.


În continuare polițiștii din Hîncești, întreprind acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor precum și implicarea suspecților în alte cazuri analogice.

Advertisement

Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii