Rețele de socializare

Moldova

Minoră de 15 ani, violată de concubinul mamei sale, la Căușeni

O minoră a fost violată de către concubinul mamei sale, dar și ar fi întreținut relații sexuale cu alți bărbați, într-o localitate din raionul Căușeni, iar reprezentanții Inspectoratului General al Poliției refuză categoric să ofere informații cu privire la acest caz.

Publicat

Este vorba despre o adolescentă de 15 care ar fi fost violată în perioada lunii octombrie de către concubinul mamei sale, un individ în vârstă de 31 de ani transmite Deschide.MD

Solicitată telefonic, Mariana Didenco, ofițerul de presă al IP Căușeni a confirmat existența unui asemenea caz, însă a reuzat categoric să ofere mai multe detalii despre caz. La întrebarea reporterului Deschide.MD, dacă bănuitul a fost reținut sau arestat, Didenco a declarat că: „Nu vă pot răspunde la această întrebare pentru că victima este minoră”.

Mai multe detalii nu am putut afla nici de la Diana Fetco, ofițerul de presă al IGP, care încă ieri ne-a comunicat că se documentează și revine cu un apel, lucru pe care nu l-a făcut nici până azi.


Mariana Cherpec, responsabilă de comunicarea din cadrul PG, a declarat pentru Deschide.MD că în acest caz, la data de 25 Noiembrie, a fost pornită o cauză penală pe numele concubinului mamei fetei, ultimul fiind reținut, iar ulterior arestat.

Cherpec a ținut să menționeze că recent, în luna Ianuarie, procurorii din Căușeni au mai pornit două cauze penale, după ce în cadrul audierilor s-ar fi că încă alți doi bărbați din aceeași localitate ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora.

Potrivit primarului din localitatea cu pricina, minora face parte dintr-o familie social vulnerabilă, mama sa mai având la întreținere încă doi copii minori.Moldova

Amenința că se va arunca în gol: Un bărbat a încercat să sară de la etajul cinci al unui bloc de locuit, la Comrat

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă, la Comrat.

Publicat

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 mai, scrie gagauzinfo.md. În timp ce era în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că va sări de la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Lenin.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au reușit să intre într-o conversație cu bărbatul și să-l convingă să nu sară.

La momentul actual, psihologii lucrează cu bărbatul.


 

 


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat a ajuns în reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă

Sezonul estival este în prag. Odată cu micile plăceri ale verii, vin și pericolele. Este și cazul a unui tânăr de 29 de ani.

Publicat

Acesta a vrut să se scalde în râul Nistru, dar a ajuns în secția de reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă.

Totul s-a întâmplat în data de 21 mai. Victima, locuitorul orașului  Tiraspol, împreună cu prietenii săi au ieșit la plimbare de-a lungul râului. Tânărul  de 29 de ani a decis să înoate. Acesta a efectuat o săritură în apă și s-a lovit cu capul de fundul râului. Acesta imediat și-a pierdut cunoștința.

Din fericire, prietenii au observat rapid prietenul plutind în stare inconștientă pe apă și l-au retras la mal.


La locul faptei a intervenit o ambulanță. Tânărul și-a revenit și a comunicat medicilor că nu își poate mișca corpul și picioarele.

După ce acesta a fost internat la spital în secția de reanimare, medicii au constatat că acesta are fractură la coloana vertebrală.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


T.me/mvdpmr

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Chișinău: Un bărbat care suferea de convulsii a fost observat și ajutat de carabinieri

A primit ajutor medical, după ce un echipaj de carabinieri l-a identificat într-un parc din capitală.

Publicat

La data de 21 mai curent, un echipaj de carabinieri a Direcției regionale ”Centru”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Calea Ieșilor, au observat o persoană de gen masculin căzută la sol ce avea convulsii.

Militarii au reacționat imediat, acordând bărbatului primul ajutor. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112, carabinierii au solicitat ambulanța la fața locului.

La scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență.


În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri îndeamnă, în cazul când observați persoane ce se află în dificultate, să apelați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul unic 112.


Citește mai departe

topul săptămânii