Rețele de socializare

Moldova

Conflict soldat cu deces, la Glodeni: Un tânăr de 35 de ani a fost ucis în bătăi de către doi amici de pahar

Conflict soldat cu final tragic, la Glodeni. Un tânăr de 35 de ani a fost snopit mortal în bătăi de doi amici de pahar.

Publicat

Cazul a fost înregistrat în data de 17 ianuarie. La poliție a apelat un individ de 32 de ani. Acesta a comunicat că în gospodăria prietenului său de 39 de ani a decedat un tânăr de 35 de ani.

Imediat la faţa locului s-a deplasat grupa operativă de urmărire penală, conducerea IP Glodeni, procurorul raionului Glodeni și medicul legist. În cadrul cercetării s-a stabilit că pe corpul decedatului  sunt urme vizibile de traumatisme. Medicul legist, preventiv a constatat că moartea bărbatului a putut surveni în urma multiplelor leziuni primite.

În urma investigațiilor efectuate s-a constatat faptul, că în noaptea de 17 ianuarie, victima a venit în ospeţie la bărbatul de 39 de ani, unde se mai afla și individul de 32 de ani. Toți trei au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat o ceartă pe marginea unui conflict mai vechi, în rezultatul căruia suspecții l-au bătut pe tânărul de 35 de ani.


Pe faptul dat este pornită o cauza penală pentru omor în baza art. 145 alin. (2) Cod penal. La moment bănuiţii sunt reținuți pentru 72 de ore și se află în IP Goldeni, vina şi-o recunosc pe deplin.

În continuare se efectuează acțiuni de urmărire penală și alte măsuri pentru documentarea cazului.Moldova

Amenința că se va arunca în gol: Un bărbat a încercat să sară de la etajul cinci al unui bloc de locuit, la Comrat

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă, la Comrat.

Publicat

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 mai, scrie gagauzinfo.md. În timp ce era în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că va sări de la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Lenin.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au reușit să intre într-o conversație cu bărbatul și să-l convingă să nu sară.

La momentul actual, psihologii lucrează cu bărbatul.


 

 


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat a ajuns în reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă

Sezonul estival este în prag. Odată cu micile plăceri ale verii, vin și pericolele. Este și cazul a unui tânăr de 29 de ani.

Publicat

Acesta a vrut să se scalde în râul Nistru, dar a ajuns în secția de reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă.

Totul s-a întâmplat în data de 21 mai. Victima, locuitorul orașului  Tiraspol, împreună cu prietenii săi au ieșit la plimbare de-a lungul râului. Tânărul  de 29 de ani a decis să înoate. Acesta a efectuat o săritură în apă și s-a lovit cu capul de fundul râului. Acesta imediat și-a pierdut cunoștința.

Din fericire, prietenii au observat rapid prietenul plutind în stare inconștientă pe apă și l-au retras la mal.


La locul faptei a intervenit o ambulanță. Tânărul și-a revenit și a comunicat medicilor că nu își poate mișca corpul și picioarele.

După ce acesta a fost internat la spital în secția de reanimare, medicii au constatat că acesta are fractură la coloana vertebrală.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


T.me/mvdpmr

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Chișinău: Un bărbat care suferea de convulsii a fost observat și ajutat de carabinieri

A primit ajutor medical, după ce un echipaj de carabinieri l-a identificat într-un parc din capitală.

Publicat

La data de 21 mai curent, un echipaj de carabinieri a Direcției regionale ”Centru”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Calea Ieșilor, au observat o persoană de gen masculin căzută la sol ce avea convulsii.

Militarii au reacționat imediat, acordând bărbatului primul ajutor. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112, carabinierii au solicitat ambulanța la fața locului.

La scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență.


În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri îndeamnă, în cazul când observați persoane ce se află în dificultate, să apelați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul unic 112.


Citește mai departe

topul săptămânii