Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Unul și-a cumpărat permisul pe internet, altul l-a primit drept cadou. Doi bărbați, prinși cu documente false

Unul și-a cumpărat permisul pe internet, altul – l-a primit drept cadou de ziua de naștere. Doi moldoveni au fost prinși în punctul de trecere a frontierei Costești cu documente falsificate asupra lor.

Publicat

În primu caz, în portmoneul unui tânăr de 24 de ani, polițiștii de frontieră au depistat un permis de conducere eliberat în Ucraina, dar cu semne vădite de falsificare. Luat la întrebări, tânărul ar fi recunoscut că documentul nu este veridic și l-a primit în calitate de cadou de la un verișor din Ucraina.

„- Eu v-am spus, mi l-au dăruit, sub formă de glumă, la ziua mea de naștere.
– Dar ați spus că v-a fost expediat prin microbuz.
– Da, mi l-a trimis. El m-a felicitat și mi-a spus să merg să primesc cadoul”.

În cel de-al doilea caz, la frontieră s-a prezentat un locuitor al satului Pelinia, raionul Drochia, în vârstă de 39 de ani, la volanul propriei mașini. Acesta ar fi înmânat oamenilor legii spre verificare inclusiv un permis de conducere românesc. În timpul controlului, polițiștii de frontieră au constatat că actul este fals.


În acest caz, bărbatul și-a putut continua călătoria doar după ce a prezentat un permis de conducere moldovenesc autentic. Ambele cazuri sunt investigate în continuare.Moldova

Amenința că se va arunca în gol: Un bărbat a încercat să sară de la etajul cinci al unui bloc de locuit, la Comrat

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă, la Comrat.

Publicat

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 mai, scrie gagauzinfo.md. În timp ce era în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că va sări de la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Lenin.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au reușit să intre într-o conversație cu bărbatul și să-l convingă să nu sară.

La momentul actual, psihologii lucrează cu bărbatul.


 

 


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat a ajuns în reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă

Sezonul estival este în prag. Odată cu micile plăceri ale verii, vin și pericolele. Este și cazul a unui tânăr de 29 de ani.

Publicat

Acesta a vrut să se scalde în râul Nistru, dar a ajuns în secția de reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă.

Totul s-a întâmplat în data de 21 mai. Victima, locuitorul orașului  Tiraspol, împreună cu prietenii săi au ieșit la plimbare de-a lungul râului. Tânărul  de 29 de ani a decis să înoate. Acesta a efectuat o săritură în apă și s-a lovit cu capul de fundul râului. Acesta imediat și-a pierdut cunoștința.

Din fericire, prietenii au observat rapid prietenul plutind în stare inconștientă pe apă și l-au retras la mal.


La locul faptei a intervenit o ambulanță. Tânărul și-a revenit și a comunicat medicilor că nu își poate mișca corpul și picioarele.

După ce acesta a fost internat la spital în secția de reanimare, medicii au constatat că acesta are fractură la coloana vertebrală.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


T.me/mvdpmr

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Chișinău: Un bărbat care suferea de convulsii a fost observat și ajutat de carabinieri

A primit ajutor medical, după ce un echipaj de carabinieri l-a identificat într-un parc din capitală.

Publicat

La data de 21 mai curent, un echipaj de carabinieri a Direcției regionale ”Centru”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Calea Ieșilor, au observat o persoană de gen masculin căzută la sol ce avea convulsii.

Militarii au reacționat imediat, acordând bărbatului primul ajutor. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112, carabinierii au solicitat ambulanța la fața locului.

La scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență.


În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri îndeamnă, în cazul când observați persoane ce se află în dificultate, să apelați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul unic 112.


Citește mai departe

topul săptămânii