Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Seara de Sfântul Vasile, finalizată cu focuri de armă: Un conflict aprig a avut loc în satul Pelinei, raionul Cahul

Seara de Sfântul de Vasile s-a finalizat cu focuri de armă și o bătaie crâncenă, în sudul țării. O ceată de urători a fost luată la bătaie de niște săteni.

Publicat

Totul a avut loc în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, în satul Pelinei din Raionul Cahul. Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

Potrivit celui care a filmat totul cu telefonul mobil, în bătaie ar fi implicați și funcționari publici locali. Aceștia, fiind în stare de ebrietate s-ar fi luat la ceartă cu băieții care umblau cu „capra” prin sat. Conflictul a generat într-o bătaie, iar unul dintre agresori a folosit la un moment dat arma de foc. Contactat telefonic pentru o reacție, ofițerul de presă al IP Cahul, Cristina Ciobanu a confirmat producerea unui astfel de caz.

Potrivit sursei, în conflict au fost implicate mai multe persoane. Unele s-au ales cu traumatisme ușoare și, din fericire, nimeni nu a fost rănit din ara din care s-a tras. În ceea ce ține de identitatea celor implicați, ofițerul de presă nu a confirmat și nici nu a infirmat că ar fi vorba despre funcționari locali.


La moment, forțele de ordine încearcă să stabilească toate circumstanțele și să-i tragă la răspundere pe inițiatorii conflictului.

echipa.mdMoldova

Amenința că se va arunca în gol: Un bărbat a încercat să sară de la etajul cinci al unui bloc de locuit, la Comrat

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă, la Comrat.

Publicat

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 mai, scrie gagauzinfo.md. În timp ce era în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că va sări de la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje de pe strada Lenin.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au reușit să intre într-o conversație cu bărbatul și să-l convingă să nu sară.

La momentul actual, psihologii lucrează cu bărbatul.


 

 


Citește mai departe

Moldova

Un bărbat a ajuns în reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă

Sezonul estival este în prag. Odată cu micile plăceri ale verii, vin și pericolele. Este și cazul a unui tânăr de 29 de ani.

Publicat

Acesta a vrut să se scalde în râul Nistru, dar a ajuns în secția de reanimare după ce a efectuat o săritură nereușită în apă.

Totul s-a întâmplat în data de 21 mai. Victima, locuitorul orașului  Tiraspol, împreună cu prietenii săi au ieșit la plimbare de-a lungul râului. Tânărul  de 29 de ani a decis să înoate. Acesta a efectuat o săritură în apă și s-a lovit cu capul de fundul râului. Acesta imediat și-a pierdut cunoștința.

Din fericire, prietenii au observat rapid prietenul plutind în stare inconștientă pe apă și l-au retras la mal.


La locul faptei a intervenit o ambulanță. Tânărul și-a revenit și a comunicat medicilor că nu își poate mișca corpul și picioarele.

După ce acesta a fost internat la spital în secția de reanimare, medicii au constatat că acesta are fractură la coloana vertebrală.

Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.


T.me/mvdpmr

Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Chișinău: Un bărbat care suferea de convulsii a fost observat și ajutat de carabinieri

A primit ajutor medical, după ce un echipaj de carabinieri l-a identificat într-un parc din capitală.

Publicat

La data de 21 mai curent, un echipaj de carabinieri a Direcției regionale ”Centru”, ce exercitau serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Calea Ieșilor, au observat o persoană de gen masculin căzută la sol ce avea convulsii.

Militarii au reacționat imediat, acordând bărbatului primul ajutor. Totodată, prin intermediul serviciului unic 112, carabinierii au solicitat ambulanța la fața locului.

La scurt timp bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență.


În acest context, Inspectoratul General de Carabinieri îndeamnă, în cazul când observați persoane ce se află în dificultate, să apelați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul unic 112.


Citește mai departe

topul săptămânii