Rețele de socializare

Moldova

Moldovean suspectat de o serie de furturi, reținut în Ucraina

Un tânăr de 19 ani, cetățean al Republicii Moldova, se afla ilegal pe teritoriul Ucrainei și fusese urmărit penal în repetate rânduri pentru infracțiuni de proprietate.

Publicat

Potrivit presei locale, polițiștii au stabilit direcția de deplasare a mașinii presupusului suspect și l-au reținut în raionul Tulciîn.

Un cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 19 ani a fost reținut în repetate rânduri de polițiști în regiunea Vinnîțea pentru infracțiuni asupra proprietății. Unele procese penale sunt
deja în curs de judecată la instanțele din mai multe raioane din regiune.

De data aceasta, moldoveanul a jefuit patru apartamente.


Acesta ar fi pătruns în apartamente de unde ar fi furat bani, bijuterii din aur și obiecte de valoare.

În cele din urmă, tânărul, care se află ilegal în Moldova, a fost reținut. El va fi ținut într-un centru de detenție temporară până când se va alege o măsură de pedeapsă.

Anchetatorii Departamentului de poliție al districtului Moghilău au demarat o anchetă cu privire la toate furturile.


Astfel de infracțiuni se pedepsesc, potrivit legislației Ucrainei, cu închisoare de până la 6 ani.


Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Două accidente cu implicarea pietonilor, la Bălți: Una dintre victime a decedat, iar șoferul vinovat a fugit

Tot mai multe accidente cu implicarea pietonilor, se produc în țară. Doar în data de 02 decembrie, într-un interval temporal mai mic de trei ore doi pietoni au fost accidentați.

Publicat

În unul dintre cazuri victima a decedat. Primul accident a avut loc pe strada Ștefan cel Mare din orașul Bălți, în jurul orei 19.00. Acolo, un tânăr de 18 ani care ghida o motocicletă fără numere de înmatriculare a tamponat în plin o femeie de 29 de ani, care traversa strada regulamentar, la culoarea verde a semaforului, având-ul în brațe pe copilul ei de numai trei anișori.

După impact, motociclistul a încercat să fugă de la fața locului, însă a fost oprit de alți trecători, care au sunat la 112. Potrivit informațiilor preliminare, copilul a scăpat nevătămat, mama lui însă a suferit o contuzie a gambei. Aceastaa fost examinată de medici după care lăsată să meargă acasă pentru tratament ambulator. În cel de-al doilea caz, produs în apropierea satului Glinjeni din raionul Fălești, consecințele au fost fatale.

În jurul orei 22.00, la 112 a apelat un bărbat care a declarat că a văzut cum un șofer a spulberat pe șosea cu mașina o femeie ce se deplasa pe marginea drumului, după care a părăsit locul faptei. La fața locului, de urgență s-au deplasat polițiștii și ambulanța.


Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva femeia. Aceasta a decedat la fața locului. Până la această oră, șoferul vinovat nu a fost identificat. Poliția face tot posibilul pentru a da de urmele făptașului.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

A văzut polițiștii și a luat-o la fugă: Un bărbat, prins cu droguri pe o stradă din capitală

Un pachețel cu substanțe narcotice depistat de inspectori asupra unui bărbat, care a luat-o la fugă atunci când a văzut echipajul de patrulare.

Publicat

Ieri seara, în jurul orei 20:00 polițiștii INSP patrulând sectorul Botanica al capitalei, au observat un bărbat cu un comportament suspect.

Fiind supus verificărilor, bărbatul de 40 de ani avea asupra sa un pachețel cu substanțe narcotice.

Acesta a fost condus la Inspectoratul de poliție Botanica pentru documentare conform competenței.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

O femeie a decedat după ce a fost strivită de un automobil, la Fălești

O femeie a decedat după ce a fost lovită de un automobil. Cazul a avut loc în seara zilei de joi, 2 decembrie, în localitatea Glinjeni, raionul Fălești.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, femeia a fost lovită în timp ce se deplasa pe carosabil. În urma accidentului, șoferul a părăsit locul comiterii infracțiunii, scrie Deschide.md

Ajunși la fața locului, medicii și polițiștii au putut doar să constate decesul.

Pe acest caz a fost pornit dosar penal.


Citește mai departe

topul săptămânii