Rețele de socializare

Moldova

Un bărbat, care era tratat de Covid, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul doi al spitalului

Tragedia s-a întâmplat în ziua de 26 septembrie în jurul orei 15:45 la Spitalul Raional din orașul Soroca.

Publicat

Potrivit oamenilor legii, ajunși la fața locului, preliminar, polițiștii au stabilit că astăzi, aproximativ la ora 15:45, un bărbat de 67 de ani locuitor al raionul Dondușeni, fiind internat în staționar în Spitalul Raional Soroca, în secția „Covid-19”, având scop de suicid s-ar fi aruncat de la etajul 2 al spitalului, în urma leziunilor primite bărbatul a decedat pe loc.

Cadavrul a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Moldova

/VIDEO/ „El a sărit și i-a smuls lăbuțele”. Noi imagini din parcul Valea Morilor, acolo unde un bărbat a împușcat un Pit Bull agresiv

Noi imagini din parcul Valea Morilor, acolo unde un bărbat a împușcat un Pit Bull agresiv. În acestea cei doi soți care au fost atacați relatează despre cele întâmplate.

Publicat

video: T.ME/Кишинёв в теме

Amintim că un bărbat a tras șapte gloanțe într-un câine de rasă Pit bbul, care i-a atacat soția și i-a omorât doi cățeluși ai săi, de rasă Yorkshire Terrier. Incidentul a avut loc în seara de 15 octombrie, în jurul orei 19.00. Bărbatul se plimba cu soția sa și cu cei doi căței ai lor prin parc.

Unul dintre ei era în lesă, celălalt, din cauza vârstei înaintate, era ținut în brațe de bărbat. În apropierea teatrului verde, un Pit bbul fără lesă a sărit dintre niște tufișuri și s-a năpustit asupra Terrierului, mușcându-l agresiv. Abia peste 15 minute stăpâna, care fusese și ia mușcată de mână, a putut smulge din colții Pit bbulului cățelul ei, care deja decedase.


Între timp, câinele a început atacul asupra celuilalt cățeluș, căruia i-a smuls lăbuțele. Stăpânul Pit bbulului nu și-a putut calma câinele, iar acesta continua să alerge agresiv pe alee, speriind trecătorii. Atunci, proprietarul celor doi Terrieri omorâți s-a dus acasă și a luat arma pe care o deține legal.

Când s-a întors, a  observat că Pit bbulul îi atacă din nou soția. El a tras un foc de armă în aer, apoi încă șapte în direcția câinelui. Patrupedul a decedat, iar proprietarul său a fugit de la locul faptei. Acum, bărbatul care a tras în câine este acuzat de utilizarea armei în locuri publice. Până la moment, nu este clar dacă stăpânul Pit bbulului va fi tras la răspundere pentru pagubele pe care le-a produs câinele său.

Cei doi soți și-au îngropat cățelușii în curtea blocului unde locuiesc.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Tânăr de 29 de ani, prins în centrul Capitalei cu droguri în buzunare

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de carabinieri cu substanțe interzise, chiar în inima Capitalei.

Publicat

Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orelor 15:45, pe bulevardul Ștefan cel Mare, transmite Știri.md.

Oamenii legii au observat tânărul cu un comportament straniu, fapt ce a creat acestora suspiciuni în privința individului.

Bărbatul a fost stopat, iar asupra acestuia au fost identificate două pachețele cu o substanță albă cu miros specific substanțelor narcotice.


La fața locului a fost solicitat grupul operativ al IP Buiucani pentru stabilirea documentarea cazului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a lovit, cu motocicleta, un biciclist de 14 ani. Ambii au ajuns la spital

Un tânăr de 19 ani și un minor de 14 ani au ajuns la spital în urma unui accident între o motocicletă și o bicicletă.

Publicat

Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de astăzi, 17 octombrie 2021, în localitatea Prajila, Florești, transmite deschide.md.

Potrivit datelor preliminare, tânărul de 19 ani conducea motocicleta neavând permis de conducere.

Acesta a lovit minorul, care se deplasa din sens opsu, pe drumul central din localitate.


În urma accidentului ambii tineri au fost transportați la spitalul raional Florești pentru acordarea ajutorului medical.


Citește mai departe

topul săptămânii