Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ S-ar fi crezut mai deștept decât restul, dar a tamponat o mașină și a ajuns într-un gard, la Tiraspol

Accidentul s-a produs în după-amiaza de 24 septembrie, în jurul orei 18:25 pe strada 25 Octombrie.

Publicat

Momentul impactului a fost observat de camerele de supraveghere.

În imagini se poate observa cum șoferul automobilului de marca BMW virează brusc la dreapta cu intenția de a chumba bande de deplasare din extrema stânga în extremă dreapta.

Exact în acel moment Un automobil de aparține unei companii de taxi virează la dreapta spre strada Naberezhnaya.


În consecință cele două vehicule s-au tamponat, ulterior oprind într-un gard de metal din imediata apropiere de intersecție.

Potrivit presei locale, în urma coliziunii nici o persoană nu a avut de suferit. Cu toate acestea, vehiculele au fost avariate.

La fața locului au intervenit milițienii din regiune.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Moldova

/VIDEO/ Braconaj piscicol, la Olănești. Polițiștii de frontieră au depistat zeci de plase de pescuit, instalate ilegal

Publicat

Polițiștii de frontieră ai SPF Olănești au fost antrenați weekend-ul trecut în acțiuni de prevenire și combatere a acțiunilor ilegale desfășurate pe sectorul de responsabilitate.
Ca urmare a patrulării pe sectorul acvatic s-au depistat ustensile destinate prinderii animalelor vertebrate și crustaceelor în cantități mari, interzise de altfel pentru pescuitul în apele de frontieră.

Din zecile de plase scoase din apă au fost eliberate în mediul acvatic diverse specii de pești, inclusiv specii rare și raci. Ulterior, toate ustensilele au fost transmise către reprezentanții Inspectoratului pentru Protecția Mediului.

În prezent sunt întreprinse diverse acțiuni de observare și investigare pentru a identifica persoanele implicate în instalarea plaselor de pescuit.


P.S. Poliția de Frontieră îndeamnă pe toți cetățenii amatori de pescuit să fie responsabili față de fauna rezervoarelor acvatice și să respecte regulile de aflare în zona de frontieră.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ „El a sărit și i-a smuls lăbuțele”. Noi imagini din parcul Valea Morilor, acolo unde un bărbat a împușcat un Pit Bull agresiv

Noi imagini din parcul Valea Morilor, acolo unde un bărbat a împușcat un Pit Bull agresiv. În acestea cei doi soți care au fost atacați relatează despre cele întâmplate.

Publicat

video: T.ME/Кишинёв в теме

Amintim că un bărbat a tras șapte gloanțe într-un câine de rasă Pit bbul, care i-a atacat soția și i-a omorât doi cățeluși ai săi, de rasă Yorkshire Terrier. Incidentul a avut loc în seara de 15 octombrie, în jurul orei 19.00. Bărbatul se plimba cu soția sa și cu cei doi căței ai lor prin parc.

Unul dintre ei era în lesă, celălalt, din cauza vârstei înaintate, era ținut în brațe de bărbat. În apropierea teatrului verde, un Pit bbul fără lesă a sărit dintre niște tufișuri și s-a năpustit asupra Terrierului, mușcându-l agresiv. Abia peste 15 minute stăpâna, care fusese și ia mușcată de mână, a putut smulge din colții Pit bbulului cățelul ei, care deja decedase.


Între timp, câinele a început atacul asupra celuilalt cățeluș, căruia i-a smuls lăbuțele. Stăpânul Pit bbulului nu și-a putut calma câinele, iar acesta continua să alerge agresiv pe alee, speriind trecătorii. Atunci, proprietarul celor doi Terrieri omorâți s-a dus acasă și a luat arma pe care o deține legal.

Când s-a întors, a  observat că Pit bbulul îi atacă din nou soția. El a tras un foc de armă în aer, apoi încă șapte în direcția câinelui. Patrupedul a decedat, iar proprietarul său a fugit de la locul faptei. Acum, bărbatul care a tras în câine este acuzat de utilizarea armei în locuri publice. Până la moment, nu este clar dacă stăpânul Pit bbulului va fi tras la răspundere pentru pagubele pe care le-a produs câinele său.

Cei doi soți și-au îngropat cățelușii în curtea blocului unde locuiesc.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Tânăr de 29 de ani, prins în centrul Capitalei cu droguri în buzunare

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de carabinieri cu substanțe interzise, chiar în inima Capitalei.

Publicat

Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orelor 15:45, pe bulevardul Ștefan cel Mare, transmite Știri.md.

Oamenii legii au observat tânărul cu un comportament straniu, fapt ce a creat acestora suspiciuni în privința individului.

Bărbatul a fost stopat, iar asupra acestuia au fost identificate două pachețele cu o substanță albă cu miros specific substanțelor narcotice.


La fața locului a fost solicitat grupul operativ al IP Buiucani pentru stabilirea documentarea cazului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.


Citește mai departe

topul săptămânii