Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ ”Sentințele vor fi pronunțae trei zile. Au fost comise peste 20 de furturi”: Procuratura cere pentru fugașii din Istra câte 13 ani de pușcărie

Procuratura din Rusia cere pentru fugașii din Istra câte 13 ani de pușcărie pentru furturile și jafurile comise până la evadare. Aceștia au reușit timp de câțiva ani să comită cel puțin 20 de infracțiuni. Cu atât mai mult, indivizii riscă să mai adauge la termenul de detenție câte cinci ani pentru că au fugit din locurile de detenție.

Publicat

Sursele ruse transmit că, pe data de 15 septembrie, instanța de judecată din Istra a început pronunțarea sentințelor pentru cei patru moldoveni, care au evadat din pușcărie. Și anume, indivizii vor afla verdictele pentru infracțiunile comise până a fugi.

Parchetul cere în calitate de pedeapsă membrilor bandei termene de detenție de la 7 ani până la 13 ani.

Ce pedeapsă vor primi moldovenii pentru evadare este încă necunoscut. Conform legii, aceștia riscă câte cinci ani pentru aceasta.


 


 

 


Advertisement

Moldova

/FOTO/ Tânăr de 29 de ani, prins în centrul Capitalei cu droguri în buzunare

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de carabinieri cu substanțe interzise, chiar în inima Capitalei.

Publicat

Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orelor 15:45, pe bulevardul Ștefan cel Mare, transmite Știri.md.

Oamenii legii au observat tânărul cu un comportament straniu, fapt ce a creat acestora suspiciuni în privința individului.

Bărbatul a fost stopat, iar asupra acestuia au fost identificate două pachețele cu o substanță albă cu miros specific substanțelor narcotice.


La fața locului a fost solicitat grupul operativ al IP Buiucani pentru stabilirea documentarea cazului.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr a lovit, cu motocicleta, un biciclist de 14 ani. Ambii au ajuns la spital

Un tânăr de 19 ani și un minor de 14 ani au ajuns la spital în urma unui accident între o motocicletă și o bicicletă.

Publicat

Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de astăzi, 17 octombrie 2021, în localitatea Prajila, Florești, transmite deschide.md.

Potrivit datelor preliminare, tânărul de 19 ani conducea motocicleta neavând permis de conducere.

Acesta a lovit minorul, care se deplasa din sens opsu, pe drumul central din localitate.


În urma accidentului ambii tineri au fost transportați la spitalul raional Florești pentru acordarea ajutorului medical.


Citește mai departe

Moldova

Doi bărbați au fost găsiți spânzurați, la Ungheni și Comrat

Cadavrele a doi bărbați au fost găsite spânzurate astăzi în muniipiul Comrat și raionul Ungheni.

Publicat

În primul caz este vorba despre un bărbat din localitatea Congaz, municipiul Comrat, a cărui cadavru fără semne de moarte violentă a fost depistat spânzurat în propria gospodări, scrie deschide.md.

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat în localitatea Unțești, din raionul Ungheni, unde un bărbat de 48 de ani a fost găsit spânzurat cu o funie de un copac din curtea casei sale.

În ambele cazuri oamenii legii consideră că este vorba despre suicid.


Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-au produs tragediile, dar și motivul care i-a făcut pe cei doi bărbați să-și pună capăt zilelor.


Citește mai departe

topul săptămânii